Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Integra #5048 üzenetére

    sedici 16 millába került, és nagyon kevés gyártódott le belőle. NR ugyanez a kategória. mennyi készült belőle? 250 db?
    Panigale meg a zászlóshajója a Ducatinak tudtommal. az 1199. leváltva az 1198at. mint régen a 998 at a 999 váltotta. Van belőle S meg R. nem ugyanaz a kategória.

    a GP hez visszatérve a 800 köbös motorokat azért vezették be, hogy ne haljanak halomra a pilóták, igazából lassítani akarták a gépeket, de valamiért az lett, hogy a kanyarsebességük nagyobb lett 1000 hez képest. annyira nem láthatunk bele, milyen szabály miért lett, ezért én nem is fogallkoznék ezzel a részével a dolognak, mindenesetre mindennek oka van.

    egy márka mit tehet meg, meg mit nem. picivel okosabb emberek ülnek ott, akik eldöntik h a palettán mi legyen. mi nem végeztünk semmilyen piackutatást, nem ismerjük a fogyasztási kultúrát az országokban, nincsenek olyan ismereteink, millió dolgot nem ismerünk. Ezért egy sör mellett lehet ezt beszélni, meg a politikáról is, csak nincs alja :D
    valaki mondta, hoyg ezek nem ugyanazok a ajapánok, mint régen. én erre azt tudom mondani, hogy de. csak mi lettünk öregebbek, meg a világ változott.

    Explosión de dos tiempos

Új hozzászólás Aktív témák