Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    válasz dellfanboy #145144 üzenetére

    Köszi minden választ meg a tippeket :R
    Alapvetően kb 15 fokig tervezem használni, van téli aláöltözőm, az csak aláfér. Gondoltam hogy pulcsi nem, mert akkor nyáron lógna rajtam.
    Mivel dolgozni is ezzel járok, és esőben is el kell menni dolgozni, ezért én szoktam esőben is motorozni (mondjuk akkor felveszem a cordurát max), de olyan simán előfordulhat, hogy menet közben elkap egy zápor, de nincs időm megállni és megvárni az esőt.
    (Mondjuk én elmebeteg vagyok, mentem már pályán is olyan esőbe, hogy 3 deci vizet öntöttem ki a vízálló csizmámból, meg a vízálló cordurám is beázott, de mondjuk ezt nem ismételném meg mégegyszer :DDD )
    Nyáron minden nap motorral megyek dolgozni, viszont rövid távra, éves szinten 5-7e km-t tolok a motorba úgy, hogy idén nem jutottam el sehova túrázni, még a balcsira se, egy produktív nyáron simán megvan a 15e km. Ahogy az eső, úgy a 35+ fok sem szokott megállítani, mondjuk 35+ fokra van hálós protektoringem.
    Egyébként egyelőre ezt néztem ki, tudom, olcsó, nem nagy cucc, egyelőre egy belépő szettet néztem, hogy tetszik-e egyáltalán. Ebből van 34-es, nekem méretben esélyesen az kell.

Új hozzászólás Aktív témák