Új hozzászólás Aktív témák

  • dellfanboy

    őstag

    válasz Zsírkrétamen #145143 üzenetére

    Milyen időben lehet hordani bőrruhát?
    egyeni preferencia, de kb. mindig
    Nyáron gondolom meleg,
    a perforalt nem, (persze ha full fekete es kifexel benne napozni az necces, de a perforalt tok jol muxik nalam olyan+40km/h felett
    de télen/átmeneti időben? Ezekben is van téli bélés, vagy ezalá alá kell öltözni jobban?
    van benne ilyen halos beles, amit ki lehet venni az ujabbakban. ha nagyon ala tudsz oltozni tobb reteg ruhat akkor nemjo a meret(nagy)
    Kb. hány fokig türhető? egyeni preferencia, ami neked jo, lehet nekem nem...
    A felsőben gondolom van protektor mindenhol, de a nadrágban, ha a térdénél ilyen "koptatós", alatta van protektor? sztem a bornadragokban, kb 2x nagyobb a terdprotektor mint a corduraban, szepen leer sipcsontig..
    Esőben átázik, tökreteszi az eső? (esőruhám még nincs, nem is tervezek venni, a cordurám vízálló) milyen eso? mennyire kap el?milyen intenzitas?, 1-2x elkapott amig nem talaltam menedeket tuleli, de nem motoroznek benne esoben,+erre van kulon esoruham. ami a reggeli hidegekben is jo szolgalatot tesz.
    Ezt le lehet fújni impregnálóval? Segít az itt bármit? nemprobaltam
    Mosógépben gondolom nem mosható, tisztíttatni szezononként hányszor érdemes? (a cordurát szezon végén, meg közbe mosom egyszer) mennyit mesz?hanyszorr izzadsz bele?
    Alapvetően kényelmesebb viselet, mint a cordura? nekem AZ

    Gondolom az elején be kell "törni", viselni kell egy darabig, mire rendesen fogok tudni benne mozogni, a kérdés, hogy aztán kényelmes lesz-e, vagy végig nagyon merev?
    ha nagyon merev, megveszed, beallsz vele a zuhany ala, aztan mesz1karikat
    Sajnos még nem láttam élőben bőrruhát, és próbálni se fogok tudni, mert nem igazán van a méretembe (vagy nem nekem tetsző), csináltatni nem szeretnék, úgyhogy marad a külföldi rendelés :)) eleg nagy hiba faktor felproba nelkul nem rendelnek

    [ Szerkesztve ]

    eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

Új hozzászólás Aktív témák