Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    válasz Zsírkrétamen #144971 üzenetére

    2 plusz infó: Az Adv-n Doubletakemirror van, az is ram-os, annak hosszú a karja, ha azonos méretű a bogyó, megpróbálom ezzel a nagyobb karral kipróbálni a hétvégén.
    Az Adv-n van egy ilyen gps tartó, erre egyszer rögzítettem a kamerát, akkor nem volt ilyen rezgés gondom. Más motorra ha lehet ilyet tenni, meg nincs útba a plexi, hasznos lehet.(Ezzel csak az volt a baj, hogy a plexi kettévágta a képet, meg már nem az Adv-re kéne a kamera, meg erre max fixen lehetne felrakni a kamerát, a ram-os azért tetszene, mert akár menet közbe tudom állítani-forgatni a kamerát)

    Az első kerék sárhányójára tudnám még tenni, szerintem az is egy jó szög lehetne, de! Azért találtam ki ezt a szöget, mert nincs 360-as kamerám, ezzel meg tudnám venni az utat, vagy magam, vagy bármit, mert ezzel a bogyós módszerrel útközbe is bármikor tudom állítani. Egyéb esetben meg a sisakon már van egy jó rögzítő, maximum marad úgy, csak mivel olcsó volt aliról, gondoltam berendelem és megnézem ez működik-e.
    Nincs valakinek Hero 9-nél újabb kamerája, aki ilyet ki tudna próbálni? Lehet azoknak jobb a stabilizátora, ezt is jobban kiszűri.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák