Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    Na, megjartuk a Tatrat ocsemmel :D

    Tegnap reggel 9-kor indultunk, verofenyes napsutesben. Tankolas, fel az M0-ra, aztan 1 ora nyugis motorozas, amikor is ...

    Besz.ptam egy trafit Nograd megyeben. 90-es erdős szakasz, kanyar utan falu tabla es tabla utan rendorauto. Lekapott szembol, 500m-el kesobb meg a masik kiintett. Igy lett 50 helyett 87 :W Még a rendőr is mondta, hogy tudja hogy köcsög helyen vannak, de ide rendeltek oket. Aszongya mondok maganak 4 betűt, WAZE! Egy órája fent vagyunk! Hat mondom fasza :U 45.000Ft, fél óra kiesés, mentünk tovább.

    Rozsahegynel kiálltunk kajalni es ugy dontottunk kerulovel megyunk fel Zakopaneba, volt meg bennunk szufla. Nagyon szép helyeken jartunk, az 537-es utat tudom ajánlani. Ugyanakkor, ha arra jarna valaki szedje mar ossze a power bankomat, ugyanis kinyilt menet kozben a taskam egyik zsebe es kirepult belole :DDD

    A vege fele sajnos kisse lehult az ido, a tura végét mar kemenyen athulve tettuk meg kb. 7C fokban. Esot hal istennek megusztuk. 8 orat voltunk uton, a kis kerulovel du. 5-re erkeztunk Zakopaneba.

    Ma reggel mar csak 6 fok volt, mindent magunkra vettunk ami volt, még az eső ruhat is. Neztek is szerintem a kuton, hogy minek veszunk esoruhat, amikor esonek hire se volt. Nem bantuk meg amugy, baromi jol szigetel a nejlon.

    Ma is 5 korul ertem haza, a hazautat egy tank benzinbol meg tudtam tenni, 3.2L-es fogyival. A teljes 840 km atlaga 3,47L lett :) Marha jo szerpentinek voltak a Tatraban, szerintem megyunk majd meg vissza, de az fix hogy csak nyaron, jo idoben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák