Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz nagynorbi #121103 üzenetére

    Nálad a pont!

    Micsurin és akik faxra húznák a polgármestert. Azért lássunk már kicsit a dolgok mögé.

    Ha még első blikkre szélsőséges a követelésük is, szerintem első körben a mögöttes tartalma inkább a figyelemfelhívás, segítség kérés nyilvánosan, ahogy nagynorbi is írta.
    Saját példámból kiindulva, mi pl egy most átépített, felújított útszakasz mellett lakunk. A hátsó kertünk konkrétan kimegy rá. Balatoni útnak is mondják a 84-est felénk, nyilván ezen is van forgalom bőven és motorosok is szép számmal veretik hétvégén rajta, főleg mióta ez a szakasza új és szélesebb. Előfordult már jó néhányszor nyáron, h kifeküdtünk a kertbe, elaludtam és tiltásig forgatott superbike-okra ébredtem. Nyilván mivel én is motorozom, és sportdobom is van (killerrel), ezért jobban toleráltam/om, mint mondjuk azon személyek, akik szemében a motoros csak egy bosszantó, hangoskodó, önjelölt donor, aki nem elég h az utakon is "veszélyezteti", még hétvégén sem hagyja pihenni. Tehát, én tök megértem a lakók álláspontját is.
    Ennek a problémának is, mint oly sok mindennek, két oldala van.
    Nem tudom most elsőre mi lenne a megoldás erre, de az biztos, h itt nem első sorban a településen belüli gyorshajtásra kell gondolni.. mint ahogy fent is íródott, a hang több km-ről is beszűrődik, ...végig.
    Talán a még komolyabb rendőri jelenlét, folyamatos hangnyomás mérés mellett csökkenne a létszám. De igazából szerintem itt nem csak a nyitott dobos motoros lehet már a probléma, mert valljuk be, egy 1000-es gép gyári dobbal, fordulaton is tud úgy szólni, h behallatszódjon. Szóval, tényleg nem tudom mi lenne a megoldás erre. Jah de, még több versenypálya, occsón. :)

    Vityaa
    Köszi, berendelek egy szettet, és tesztelem.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák