Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz Topiccsendőr #120612 üzenetére

    Nem találom az árát sem a katalógusban, sem a weblapjukon. Meg ezek mindig úgy vannak kiírva hogy 180 ezer helyett 140 ezer, de valójában sosem volt 180 :D Szóval akkor durván 280 ezer?

    Egyedül a kenguruval tud többet. Mármint ne érts félre, ez nyilván jelentős különbség :D De ennyiben ki is merül. Pl ugyanúgy műanyag slider van a vállon, amit például egy 2020-as Dainese bőrruhán sosem fogsz látni, mert ott mindig fém lesz. Apróság, de mégis.

    Plusz valódi kutatás-fejlesztéshez való erőforrásokkal csak a nagy gyártók rendelkeznek, és rengeteg adathoz jutnak a versenysorozatokból. A minőségbiztosítás is egészen más szinten mozog.

    (#120613) persuader de hát te pont annyit is adtál érte :D :D

    Össze lehet hasonlítani a két márkát kategóriánként, csak a kategóriát kell jól belőni. Az RPHA11 egyáltalán nem egy kategória az X-Spirit III-mal. Mármint attól hogy márkán belül csúcsnak számítanak, még nincsenek a sisakok piacán egy kategórián belül.

    Az NXR-rel már inkább, de nem feltétlen az ára miatt. Nekem az NXR nem tűnt annyira borzalmasnak, mint írod, de nem voltam elájulva. Pl a Bell Star is ezen az áron mozog, és mintha egy kategóriával feljebb lenne az NXR-hez képest minőségben meg kialakításban.

    A Shoei még mindig Japánban készül, meglepően nagyrészben kézzel, emiatt pedig alapból nem olcsó.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák