Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz ath #108178 üzenetére

    Nagy elmeny volt, kar hogy a belefeccolt munka ellenere szenvedes volt vegig, 1:10 ala akartunk bemenni, amihez tenyleg jol beallitottuk a variatort, es meglett volna ezzel a robogoval konnyeden. Mar a kecskemeti probanapunkon jol belemrakta a parat ezzel az elso kerek pattogassal, tobbszor esesbol loktem vissza magam, utana egyaltalan nem biztam a robogoban, meg akkor sem, amikor mar jobb lett. Szoval ez s resze igy annyira nekem nem gyere be. Mivel erre a hibara rajottunk, a csapagy csere utan eleg nagy javulast lehet elerni vele.

    Kb reggel 6 kor adtuk fel, akkor en kiprobaltam egy masik cdi -t, a benzinpumpat lecsekkoltam, a hengert leszedtem... szoval ott eleg alaposan belemasztunk.
    A kipufogot most Geresicsek fogjak megvizsgalni. En csak arra tudok jelenleg gondolni.
    A motor ugy viselkedett, mintha rengeteget kapna, ennek ellenere a gyertyakep alapjan inkabb szegenynek tunt, es nem reagalt arra sem ha legszuro nelkul nyeleztem. Nem fulladt, es nem porgott jobban, ugyanazt csinalta.
    A hengeren a honolas meg megvolt, a dugattyu nem volt meghuzva sem. Oszinte 10e km es gyari henger. Egy kis rendellenes fenyesedes volt csapszeg iranyban, ami fura, mert a terhelt sikban kellene kopnia mindennek, de az is jo allapotban volt.
    En szetteszem jelenleg a kezem, de ezt a hibat csak egyszer kell megtalalni, utana eleg utokepes lesz a robogo.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák