Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Archer #107329 üzenetére

    Amikor elhatároztam, h lecserélem a 800-ast, nagyjából 1 évig figyeltem a hazai 1.2-es piacot. Épkézláb darabot nem árultak, csak már akkor is a relatív sokat futott, első generációs, 2009-es példányokat, így maradt a német piac.

    Ha tetszik a gép, akkor szvsz hozz be egyet kintről.
    Viszont vásár előtt mindenképpen próbáld ki mindkettőt, ennyi rugózást azért mindenképpen megér.. Hisz tűz és víz a két motor. Míg a VFR egy sportos túragőzös, nagy erővel, nagy nyomatékkal, sportos üléspozícióval, addig a GS egy csúcs túra-enduro. Nyilván ott is van erő, sokkal kényelmesebb és azokkal is lehet tempósan motorozni, de totál más világ, más felhasználói igényekre szabva.

    A szebb, kis km-es példányok 7-8k €-tól indulnak kint is. A facelift verziók pedig 10k környéke (itt már van kipörgésgátló pl.)

    Blokkcseréről én sehol nem olvastam.. ennek oka származhat egy komolyabb balesetből is. Elég széles mindkét felén a dekli, így nagy bukfencnél hamar beszakadhat és a belső elemek ütödése által károsodhatnak a forgó alkatrészek annyira, h hamar gazdaságtalan a javítás.





    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák