Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz zgospel #103561 üzenetére

    Tréning: nem csak 30-al bójázós van. Ha lesz gyorsabb motorom, akkor megyek a BMW/Drivex tréningjére, ahol igenis nagy sebesség van.
    Amúgy én olyan tempóval autópályán akarok menni, hosszú távon - ha már szóba került! ;)

    Nagyon nagy különbség van Dodor, és más motorosok között! Dodor versenypályán tanult, és oktat motorozni! Piszok jó pilóta! Egy átlagos motoros, aki még sosem, vagy mondjuk 2x volt pályán még csak egy lapon sem említhető a Dodor kategóriájú motorosokkal!
    Viszont Dodor közszereplő! Olyan, akire sokan felnéznek! Olyan, akinek a véleményére adnak! Olyan, akinek a viselkedésmintáját követni fogják! És itt a baj! Ne mutasson olyan példát, hogy 200-al kell (kamionok és mezőgazdasági járművek által erősen terhelt) közúton száguldozni! :(
    Pláne ne mutasson olyan példát, hogy egy bevallottan átlagos képességekkel rendelkező pilótát kér meg ugyan erre! :(((
    Elhiszem, hogy Ő, vagy Te tudtok 200-al biztonságosan közlekedni (sőt, parkolni, és közben telefonálni, meg szendvicset enni), de a srác, akit száguldásra kért nem olyan ügyes, mint Te, vagy Dodor!

    Tudom, hogy "addig nincs baj, amíg nincs baj", de mit csinál, ha baj van? Ha a srác megcsúszik 180-nál? És ha - ahogy Dodor mondta - becsúszik a szalagkorlátba, és lefőtt a kávé??? Akkor mi a fenét csinál?
    Vagy, ha a helyi suhancok felismerik a kanyart, és kimennek a saját motorjukkal - mert látták, hogy itt ilyet is lehet!!! Akkor mi a fenét fog csinálni? Azt mondja majd a suhanc hülyegyerekek anyukájának, hogy bocsi, én nem gondoltam volna, hogy más is megpróbálja utánam csinálni?

    És nem vagyok álszent! Mind a legtöbben gyorsabban megyünk, mint amennyivel szabad! De nem 180-200-as tempóval ilyen úton, ilyen forgalmi viszonyok között! Azért ez hatalmas különbség!

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák