Aktív témák

  • ferkoboy

    aktív tag

    válasz Gaboman #12087 üzenetére

    Helló!

    Igen, Hyosung GT250R, fekete 2005.10.hó. Kb.14000km.
    Tényleg nagyon pofás gép, elsőre beleszerettem.
    Véleményem:
    V2 - minden elönyével, s hátrányával együtt. Elöny: nyomatékos, nem túl pörgős blokk.
    Hátrány: rezonálás, amit meg lehet szokni. Egy sor4-nek egyenletesebb a járása.

    2006-osat vesz 720e-ért? Ráadásul 2006-os?
    Fekete vázas? 650-eknél 2005-ös modellek esetén (még szürke vázas) volt egy kisebb gond, előfordult pár szelepszakadás, amit gariba általában megoldottak, hengerfej-cserével.
    125-ös után sor4 600as lehet kevésbé sok, mint 650 v2, bár attól függ hogyan használja. Nyomatéka GT650-nek picit nagyobb, mint pl a cbr600f-nek. Ráadásul azt nem 12-13e-nél adja le, hanem 7e-es fordulat környékén....
    Megbizhatóság? Megoszlanak a vélemények. Még sajnos senki nem ment velük 60-100e km-t. Addig meg nem lehet mit mondani. Nem egy kínai motor azért. Dél-Kórea sokat fejlődött az utóbbi időben, nézd csak meg az autógyártást. pl Kia Ceed (ProCeed)
    Egy Hondán azért a részletek, burkolatok felfogfatása szebb, nem lkátszanak pl csavarfejek, de ettől eltekintve szerintem jó.
    Talán negativumként annyit tudnék mondani, hogy a burkolat műanyaga egy Hondáéhoz képest rosszabb. Vékonyabb. Megtekergetve ugy érzésre CBR burkolata hamarabb bír ki egy pályán való megcsuszást. Mondom ezt ugy, hogy szerencsére én még nem csusztam az enyémmel.
    Fogyasztása meglehetősen jó mind a 250-esemnek, mind ugy tudom a 650-eseknek.
    Ha van vmi konkrét kérdésed, szivesen válaszolok.

    Hegyekbe voltunk kicsit kanyarogni vasárnap, hárman. öcsém egy CBR600F3-al, haver egy 600as Hornettel, meg én a Hyo-val.
    Hornetes haverral kergetőztünk kicsit, majd szakasz végén megálltunk, meg is jegyezte, hogy Qva jól megy ez a 250es. ( Azért a Hornet se kutya...) :)
    Öcsém kicsit mindig előttünk ment, a majrécsíknak nála nyoma sincs, sőt a perem alatt is látszott nála kis belenyalások... Gumi: Conti RoadAttack. Jól vizsgázott.

    Tudd ki vagy, hová tartasz, s ne feledd honnan jöttél!

Aktív témák