Új hozzászólás Aktív témák

• World-Soft

senior tag

válasz Nooeca #8780 üzenetére

Köszi.
    Én is így gondoltam.
    De olyan meggyőzően mondta, hogy neki bent van a lakában, és neki csak a kisebbe sebességet tudja.
    Igazából maga ellen beszélt. Neki kellett volna mondani, hogy ez csak pírforma, de ettől sokkal jobb a szolgáltatás.
    (bár azért nem tetszik, ha a papírra-szerződésben gyengébb adatokat ír egy szolgáltató, mert akkor bármikor mondhatja, hogy akkor most betartom a papírformát)

Lenne akkor még egy kérdésem, mert akkor lehet a másik kérdésemre is rossz választ kaptam az üzletkötőtől:
    Milyen vastag kábel jön be a házhoz? Egy csőben lehet nálam behozni,és ott max. egy UTP fér el az UPC telefon mellett (az analóg TV miatt valószínű marad a teljes UPC csomag is párhuzamosan, mer csomagban kaptam jó ajánlatot rá).
    Nálunk a cégnél az üvegszálas gerint elég vastag, de itt egy helyen elég vékonynak látom, de hát ahhoz túl magasan van, hogy el tudjam dönteni mekkora.
    Tehát kb. milyen vastag egy UTP-hez képest?

Illetve nem tudtok valami térségi akcióról, vagy esetleg sebességemelésről, stb,, mert pl. egy normális UPC-hez (nem 29-es körzet), vagy DIGI-hez képest nem adja olcsón a T ezt a sebességet?

Új hozzászólás Aktív témák