Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pöttty
tag
válasz CPT.Pirk #3051 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Azért az alaplapira kötném, mert így tudnám figyelni a fordulatszámot az op. rendszeren belül, meg biosból is. Közben mindent felturtam itthon és elolvastam az összes volt alaplapom használatiját és egy régi Acrop VIA85 -ösben benne volt, hogy az 500 mA -t tudot. Gyanítom az újak is tudnak ennyit, így kettővel simán megterhelhetem. Juppi! -
pöttty
tag
válasz CPT.Pirk #3043 üzenetére
Igen gondolkoztam azon is. Viszont nem tudom, mi alapján ''automata''. Hőmérsékletet mér? Ha igen hova érdemes a hőérzékelőt berakni a házba, ami kb. követi a gép teljesítményét.
A másik, hogy szeretem kézben tartani a dolgokat, így a manuális csavargatást is. Ezért örülnék ha választ kapnék a kérdéseimre. Azért megköszönöm, ha átküldöd a kapcsolási rajzot. -
pöttty
tag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni!
A gépemben van 4 db 8 cm-es venti és fog kapni a cpu hűtő 2 db 12 cm-est. A gondom az, hogy szeretném mindegyiknek látni a fordulatszámát és szabályozni is őket potméterrel.
A kialakítás az lenne, hogy párosával lennének összekötve és szabályozva. 2db - 2db 8-as, és a 2db 12-es együtt.
Na most a gondom az, hogy rá lehet -e kötni 2 db ventit egy 3 tűs alaplapi csatlakozóra? Menyire terhelhetőek az alaplapi csatik? A másik, hogy milyen potmétert javasoltok (sac per kb. x ohm, x W-os?)
Illetve akkor már az is érdekelne, hogy a 4 tűs tápkábelre hány eszközt lehet kötni, vagyis ennek mennyi a terhelhetősége?
Nem vagyok biztos a dolgoztam, lehet volt láma kérdés is köztük, sorry. Próbálkozom egy két dologgal, de ebben a témában teljesen amatőr vagyok.
mod: helyesírás
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest