- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
temp123456 #148 üzenetére
akkor alighanem a havidijas megoldas marad
-
temp123456
tag
köszi, pontosítok
idő és megabyte korlát nélkül.
rühellem amikor azt kell nézni állandóan hogy mennyi MB vagy idő van hátra még . sebesség nem számít , de ilyenben ne legyen korlátoltrengeteg cuccot futtatok laptopon amit napra készen updatelek , stb. az, hogy most 1-2 óra mire befrissíti magát, és nem 5 sec, nem számít, de az az 500mb gyorsan elfogyna úgy is, hogy nem is csinálok semmi érdelmegeset
ugy látom van djuice
Fórumok » Szolgáltatók » djuice (kiemelt téma)
és ez a csomag is van még oldalukon 1990 Ft-ért -
doc
nagyúr
válasz
temp123456 #146 üzenetére
nekem djuice feltoltos netem van, az pont ugy mkodik ahogy leirtad
2000 ft az 500 MB-s csomag, amire 45 napod van, vonaton forumozni meg olvasgatni boven eleg, de vannak nagyobb csomagok is
mondjuk azt nem tudom, hogy igy a pannon atalakulasa utan letezik-e meg ez a konstrukcio, de gondolom igen -
temp123456
tag
notebookhoz mobilinternetet szeretnék venni.
az alábbi szempontok fontosak szamomra:-bárhonnan használható (távolsági buszozás közben)
-fix ár ( nincs forgalomdij vagy tulforgalmazasi dij) (korlátozzanak, nembaj)
-nincs más szolgáltatáshoz kötve (ergo nem vagyok aranykártyás)(vagyis igen de dominora nem ervenyesek a relaxnetek)a többi jollemzo nem fontos (maximalis sávszél, csomagban foglalt adatmennyiseg, etc etc)
és természetesen olcsó legyen
bújom a netet, ha valakinek van ötlete, szivesen veszem.
köszönöm -
Benmartin
senior tag
Üdv mindenkinek!
Most voltam a Pannonnál, hogy előfizessek 1 hónapra erre az Internet Flexi csomagra, amit most annyira reklámoznak, hogy rögtön ráakadtam. Bementem a Pannonhoz előadtam, hogy nekem csak 1 hónapra van rá szükségem, és nem akarok hűségnyilatkozatot, erre a csaj, mintha megnyomtam volna rajta egy gombot elkezdett nekem karattyolni valami hűségnyilatkozatos lehetőségről, meg feltöltőkártyás hülyeségről. Erre újból elismételtem, hogy mire van szükségem és nem vagyok hajlandó hűségnyilatkozatot aláírni! Erre közölte velem, hogy olyan lehetőség, amit én kívánok márpedig nem létezik. Erre megpróbáltam még a reklám szövegéből is idézni, de semmi. A végére addig erőszakoskodtam, mire megnézte az interneten és rájött, hogy tényleg van ilyen, de még a szemének sem akart hinni elsőre, mire odahívta Janit (nem tudom, hogy hívták) és együtt törték rajta a diójukat. Teljes bizonytalanságban teltek a következő percek, de megnyugtatott, hogy megtudja csinálni (ekkor már nem voltam ebben biztos). Kért tőlem egy személyit, meg egy lakcímkártyát és valamilyen más fényképes igazolványt, mire mondtam, hogy van diákom. Válasz: az nem jó, útlevél vagy jogosítvány kell. Nincs útlevelem és nem vezetek autót. Válasz: jó lesz valamilyen közüzemi számla, ami a nevemre van befizetve. A közüzemi számlák nem az én nevemen vannak. Nem is ezzel kapcsolatban akarom kifejteni rossz véleményemet, mert elhiszem, hogy ez az ügymenet (bár nem vagyok benne biztos), de az egésztől elment a kedvem, hogy ezzel a nőszeméllyel kössem meg a szerződést, még az is lehet, hogy a végére valami teljesen mást kaptam volna. Felálltam és elköszöntem.
Egy hónapra kellene csak a mobilnet a laptopomhoz, mert kórházban leszek. Tud valaki ezen kívül más lehetőséget egyébként?
Ben
-
doc
nagyúr
mobilrol gondolom nem youtube-ozni meg torrentezni akarsz, szoval jo esellyel igen
en is kerdeznek: meglevo djuice prepaid kartyahoz (sima beszedre valo, normal telefonszam) milyen szinten prepaid internet csomagot lehet rendelni? a djuice oldalan annyit irnak, hogy van egy havi 100mb-s csomag, amit atlepve 'csak' 32 ft/mb, de hogy ez mennyibe kerul havonta, az nincs ott (elvileg az aszf-ben kene lennie, az meg ugy fos ahogy van)
-
ere233
tag
hi mobil netet szeretnék rendelni és mobilon szeretném használni kérdésem elég az 500 mb s csomag?
-
cserry193
tag
Hali!
Mobilinternettel megodható az, hogy automatikusan csatlakozzon?
köszönöm előre is
-
mester79
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.Van nekem egy Dell Inspiron Mini netbookom,vodánál vettem.Ezidáig semmi gondom nem volt vele.Ma ráakartam dugni egy t-mobile.os usb modemet,amely állítólag autómatikusan telepíti magát,de a dell nem ismeri fel.A vodás net megy,egy beépített sim olvasó van az akksi alatt,de a t-mobile net nem...A másik laptopom gond nélkül veszi az akadályt,arra kb. 3 perc alatt konfigurálja magát,de ezen se kép se hang...Több USB-ről működő dolog van a dellen(nyomtató,egér stb,.),de azokkal nincs hiba.Mi lehet a gond?Köszönöm segítségeteket. -
ja, és a mobilinternetes díjcsomag milyenségétől függ, hogy milyen ingyenes t-email szolgáltatás jár alapban a mobilnetes csomagod mellé - t-email alap minimum jár (1 db e-mail cím, 500 megabyte tárterület, címjegyzék, határidőnapló, vírus és kéretlen levelek szűrése), t-email plusz...stb már csak bizonyos esetekben jár díjmentesen, itt megtalálod a pontos infókat; link (22. oldal)
-
válasz
kangörcs #132 üzenetére
külön kérni/aktiváltatni (is) kell(het) az e-mail címet, amely az alábbi formátumú lesz; kangörcs@t-email.hu - kérnek majd hozzá egy jelszót, ami minimum 8 karakteres, legalább egy kis-, vagy nagybetű van benne, illetve legalább egy szám (sőt, akár speciális karaktereket is tartalmazhat; %!+=?*-#&$._)
a webes levelezőt itt találod; link -
club1
veterán
válasz
kangörcs #132 üzenetére
Kapsz email címet, mivel csak azzal bejelentkezve tudsz a T-Mobile hálózatából levelet küldeni a standard SMTP porton. (Alternativaként használható levélküldésre a gmail smtp kiszolgálója, mivel az nem a 25-ös portot használja.) Ha jól emlékszem, akkor t-email-es email címet adnak.
-
riov
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Mobilinternet előfizetést szeretnék váltani, a következő eszköz lenne a hardware:
- Netkártya Express IVA kérdésem az lenne, hogy kompatibilis-e a fenti eszköz Win 7-el, mert a T honlapján nem találtam megfelelő leírást, ami ezt taglalná!
Segítségeteket előre is köszi!
-
kangörcs
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mobil internet vásárlásakor kapunk-e olyan papírt, amin szerepel a kapott e-mail címünk és a hozzá tartozó jelszó? Vagy egyáltalán mobilnetnél kapunk e-mail címet? Ha igen, akkor T-online végűt vagy T-email-eset? THX -
kenguroo
tag
válasz
romeomalac #130 üzenetére
Hát torrenthez az is elég kevés valljuk be :\
-
kenguroo
tag
válasz
raziel01 #128 üzenetére
Attól függ mennyit torrentezel, mert a RelaxNet M-ben 3 giga adatforgalom van, majd utána lekorlátozzák ilyen 30kbit/sec-re ami torrentre nem épp a legideálisabb
Viszont nézegettem a T-Mobil oldalán a net díjcsomagokat, és találtam egy szerintem jót, mondjuk csak aranykártyával lehet igénybe venni (mondjuk az manapság már mindenkinek van), 14 giga adatforgalom van benne, 6400 havonta, viszont ha esetleg van egy T-Home net előfizetésed akkor 2000Ft kedvezményt kapsz ebből, itt meg tudod nézni: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas/arany_14gb
Egy másik ötlet, esetleg a házban ahol laksz, nincs valamelyik szomszédnak nete? Az is megoldás lenne, ha azt megosztanátok, hamár nem engedi meg a tulaj...
-
raziel01
veterán
Sziasztok
Akarok mobilnetet az otthoni gépemhez de nem tudom milyet vegyek.
Ami fontos lenne, hogy a hűség max 1 év legyen.
RelaxNet M-t néztem, az pont megfelelne. Még ha korlátozzák is a sebességet még úgy is jó lenne msn-re meg fórumozásra.
Torrent menne rajta?
Vezetékes net azért nem jöhet szóba, mert albérletben lakok és a tulaj nem engedi.Kösz előre is a segítséget.
-
predator24
tag
válasz
propellerjoe #123 üzenetére
Azért hozzá kell tenni, hogy nem midnenhol érhető el a gyors vezetékes net sem, szóval van akinek csak a mobilnet az opció. Ha viszont csak ez van, akkor nem annyira sok az a 14 giga... Csak a heti podcastjaim 1 gigányi adatforgalmat generálnának
Egyébként meg nem kell midig letölteni a híroldalt, amióta feltalálták az rss-t. Az operában meg már az asztali böngészőnél is van speed mode, tehát lehet ott is spórolni, de szerintem még így sem elég ez az adatmennyiség. Tény, hogy nem drága, és ha nincs más opció, akkor alkalmazkodunk, de azért az sem midnenkinek egyértelmű, hogy lehet vezetékes net.
-
katraszto
csendes tag
A mobilinternet számomra csak egy kiegészítés lehetőség. Otthon van egy 60 megás netem...azzal mindent meg tudok oldani. A mobilnet csak akkor kell ha elutazom valahova és ha van valami fontos dolog amit meg kell néznem,ezért nekem elég egy kisebb csomag is. De mindenképp hasznos dolog. Amúgy meg ki kell kapcsolni a képek betöltését a weboldalakon és akkor már elég sokat spóroltál. Persze ez csak akkor jó ha csak híreket akarsz olvasni.
-
redina24
csendes tag
válasz
Azért az sosem árt ha van egy gyorsabb fajta hordozható neted. Soha nem lehet tudni hogy mikor lehet rá szükség. Ha csak böngészésre kell akkor azért sokkal jobb hogy egy nagyobb hírportál nem percek alatt töltődik le a képekkel és a csomó szöveggel hanem mondjuk pát másodperc alatt.
-
zsugabri
csendes tag
válasz
Nekem is mobilinternetem van, nem töltök le sok mindent, az iskolai feladatokra szoktam gyűjteni anyagokat, beszélgetni szoktam ismerősökkel illetve 1-2 bulis képet megszoktam nézni.
-
propellerjoe
csendes tag
Szerintem felesleges ilyen nagy mobilinternetet venni, ha letölteni akarsz akkor úgyse tudod használni normálisan, mert 15 giga elég kevés letöltésre. sokkal célszerűbb , ha otthonra tartasz egy legalább 3-4megás alap netet, a mobilinternet meg 5gigás. Így olcsóbban is jössz ki, és otthon azt töltesz le amit akarsz
-
talpalavalo
aktív tag
-
qestion
aktív tag
-
qestion
aktív tag
up, djuice?
-
qestion
aktív tag
hol van most a legolcsóbb? hűség nélküli?
(2-5GB) -
bebike78
csendes tag
Sziasztok!
Légyszí segítsetek!
Szeretnék mobilinternetet használni,de nem igazán értek hozzá.Ti melyiket ajánlanátok?Az előfizetéses és a feltöltőkártyás közt mi a különbség??Én elég sokat használom a netet,illetve filmeket is töltök le vele,videókat nézek. -
RedLive
csendes tag
Hali
Az lenne a problámám hogy túl sok adatforgalommal jár egy egy oldal megnyitása, és itt nem youtube ra gondolok hanem pl index.hu ra. Már régóta használom a mobilnetet és edig nem volt ilyen problémám vagy ha volt akkor is csak időszakos de most folyamatosan, nem tudnátok segíteni? (firefoxot használok)
-
DonCapello
tag
Ma jött egy cuki levél a T-től, miszerint megszűnik május 1-el a korlátlan opció, váltsak egyenlő árú, vagy drágább RelaxNet csomagba.
Ahha, és a 2 éves tarifacsomag hűség, melyet ha megszegek, az 60k meg hogy a legdrágább relaxnet köszönőviszonyban sincs a jelenlegi tarifacsomaggal (9200 a relax, az én jelenlegim 9890), az smafu...
-
válasz
kovacsmi_74 #110 üzenetére
Értem! Én is erre következtettem a Domino díjszabásból...
-
kovacsmi_74
senior tag
Nekem Domino Net-em van, ennél 30 napos periódusok vannak.
Pl. ha ma rendelsz meg egy adatcsomagot, vagy ma újul meg, mert úgy van beállítva a csomag, hogy automatikusan meghosszabbodjon (opcionális), és persze ha elegendő az egyenleged is, akkor mától ketyeg a 30 napos ciklus.
-
jani8903
csendes tag
Üdv! T-mobilos mobilnetem van, viszont azt elfelejtettem az üzletben megkérdezni, hogy hogyan számolják az adatforgalmat. Akinek ilyen van az segítsen pls. Arra gondolok, hogy 30 napos periódusokban, avagy havi bontásban. Tehát én február 9-étől használok ilyet, akkor március 11-ig használhatom fel a 7GB adatforgalmam, vagy február 28-ig és márciustól újraindul? Kösz előre is.
-
Keem1
veterán
Jókor kell jó helyen lenni.
Nekem korlátlan netem van, igaz jövő hónaptól egy ezressel drágábban, de akkor is megéri.
Múlt hónapban 8 GB-ot forgalmaztam, 5900-at fizettem. Ez 118 Ft 100 MB-onként. Köszönőviszonyban sincs a te 1600-addal. Valamikor novemberben 17 GB-ot forgalmaztam, szintén 5900-ért. Tehát 100 MB kb 35 Ft volt.
Most picit drágább lesz, de így is megéri. Sávszél nekem elég: -
sonykor
tag
Még mindig nagyon drága a mobiltelefonos internet. 100MB 1600Ft-ért: [link]
Ki vesz ilyen csomagot? Miért nem tudnak normális adatmennyiséget adni? Ez nem csak a vodafone-ra jellemző, hanem a többi szolgáltatóra is. Nincs itt piaci verseny. Szinte biztos, hogy a színfalak mögött megegyeztek, annyira egyformás az árak.
-
club1
veterán
Ha egy 30 napos ciklusban 50 MB-ot forgalmaztok, akkor 0 Ft, ha 250 MB-ot, akkor 1000 Ft, ha 500 MB-ot, akkor 2000 Ft, ha 750 MB-ot, akkor 3000 Ft, ha 1 GB-ot, akkor 4000 Ft, és így tovább. Nem is értem, hogy honnan vetted, hogy 250 MB forgalmazásáért is egy ezrest, meg 1 GB forgalmazásáért is csak egy ezrest kér a Voda.
Ezért a pénzért inkább akkor RelaxNet M...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok