Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok
Egy Renova Mini típusú kazánt használok és a következő gondom támadt vele.
Amikor a fűtést próbáltam bekapcsolni (tesztelni, hogy ne télen derüljön ki ha rossz valami), akkor kb. 10 másodpercig égett a láng, majd F3 (túlhevülés) hibaüzenettel megállt.
Ezt követően áramtalanítás után sem kezd el égni a láng (se fűtésnél se melegvíz előállításnál (F1 hibát ír = nincs láng)). A kazánhoz egy melegvíz tároló is tartozik.
Az alábbi linken található hogy melyik típusról van szó.
http://www.saunierduval.hu/downloads/missing-downloads/renovamini12kezhu-206043.pdfVan valakinek tanácsa, esetleg egy most hétvégén ráérő szakképzett szerelője? Átnézetném az egészmindenséget.
Írtam a Saunier duval szervízlistán szereplő Gázdoktor Bt.-nek (még nem válaszoltak és leghamarabb szerintem pénteken fognak), de gondoltam itt is érdeklődök.
Köszi,
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok
Mennyi lehet a rezsije egy 47nm-es panelnak?
Halvány fogalmam sincs sajnos, aztán most érdekel a dolog.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Egorov
aktív tag
válasz WildBoarTeam #46253 üzenetére
Hinnya, nekem azt mondtak, hogy otven perc. Lenne ott munkalehetoseg, aztan otven perc meg bele ferne. Ha tenyleg ilyen sok, akkor az szopoka.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok
Egerbe kocsival mennyi ido alatt lehet oda erni?
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok
Ha dolgozik valaki a Shinwában, akkor légyszi válaszoljon pár kérdésre ha tud:
- Van béren kívüli juttatás? (SZÉP kártya, üzemi étkezés támogatása, bérlet támogatás...)
- Pályakezdő gépészmérnök fizetése kb. mennyi ott?
- Túlóra fizetés hogy van? Ha van egyáltalán. (Hétvége 200%?)Köszönöm szépen.
-
Egorov
aktív tag
Há én mindig röhögök rajta, amikor hallom.
Meg is lestem a részt, még mindig nagyon ronga. Az idézett rész a 15. mp-től kezdődik.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Egorov
aktív tag
válasz scapegt #32970 üzenetére
Ejj, na most idéznék egy a Gyalog galopp című fantasztikus filmből, de az avatarodból arra következtetek, hogy lány vagy, ezért inkább nem teszem.
Na akkor holnap meglesem az Obiban. AZért koszi.Szerk.: Mégis csak idézek.
Vén, hülye buzeráns! Hiába izgattál fel![ Szerkesztve ]
-
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok
Nincs valakinek eladó olcsó sólámpája? Láttam már olyat is, aminek elég "fehéres" volt a színe. Én pont nem olyat keresek, hanem jó "narancssárgát". Szóval valami ilyesmit.
-
Egorov
aktív tag
válasz diablo1984 #29823 üzenetére
Na és hogyé' van? Jó lenne a következő hónapra összeírni a kiadásokat.
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Használt EU raklapot mennyiért és hol lehet szerezni? Nem kellene sok, csak kettő darab, az sem most rögtön, csak tervezgetek egy "sörsarkot".
-
Egorov
aktív tag
válasz Gabe123 #29514 üzenetére
Egyszer már elkezdem lesni ez a Family Guy-t, mert még csak részleteket láttam belőle. Amúgy ami szemétség, hogy a Tiszairól nem megy közvetlen járat az egyetemre, pedig elég sokan jártak onnan. Így vehetnek 2 jegyet. A többivel nincs bajom így első olvasásra.
Teszek be egy másik linket, itt jobban le van írva. Talán kezdhettem volna ezzel is inkább.
-
Egorov
aktív tag
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Holnap kezdődik az U18 kosárlabda EB itt Miskolcon. Nem tudja valaki, hogy mennyibe kerül a belépő? Vagy ingyenes?
-
Egorov
aktív tag
válasz ClayMore #24698 üzenetére
Miskolc-Tapolcára van bicikliút (járdára felfestett), Lillafüred felé pedig most épül (festik). A bosch felé úgy tudom nincs. Orkokkal mindenhol lehet találkozni de azért a Szondi telep környékére és a számozott utcákhoz ne költözz. A diákok össze-vissza laknak. Akik kapnak kolit, ők az egyetemvárosban, a többi meg ahol talál. Legtöbben az Avason, mert ott olcsó.
Szerk.: ITT egy video, ez a Tapolcára vezető bicikliútról készült..annyira nem látszik sok de jobb, mint a semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakinek van információja, hogy a Majális-park környékén milyen idő van, akkor mondja el légyszi. Mennék biciklizni de esőben nem jó ötlet. Köszi.
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Tudom nem IT téma de hátha. Eladó egy Rúnamester társasjáték.
Szerk.: 7500HUF[ Szerkesztve ]
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Alaplaphibás FuSi Amilo Pa1538 eladó.
-
Egorov
aktív tag
válasz Psychonaut #17223 üzenetére
http://www.darkcomp.hu/ujdonsag.htm A centrum buszmegállóval szemben.
-
Egorov
aktív tag
SZiasztok!
Tudom nem éppen számítógépes téma de hátha tud valaki segíteni. Szóval bejárati ajtócsere ára érdekelne. Régi építésű lakás, nagy belmagassággal, így az ajtó is jó magas, 3m körül van.
Van valakinek ötlete, hogy mennyibe kerülhet beszereléssel együtt? Jah igen. valami biztonsági ajtóra gondoltam.
-
Egorov
aktív tag
válasz elistvan #13461 üzenetére
Jáóva' na, egy szegény kis miskolci gyerek gyenge próbálkozása volt. Megfogadom a tanácsod, leskelődök itt-ott és rendszeresen benézek az antikváriumba is hátha véletlenül nem küldenek el.
[ Szerkesztve ]
-
Egorov
aktív tag
válasz elistvan #13455 üzenetére
Tudom de egy próbát megért.
Nem akarok én postaköltséget fizetni, hiszem nem kerül sokba használtan egy ilyen könyv. Nézegettem az antikváriumban is a sétálón de ott mindig azt mondják, hogy jöjjön vissza jövőhéten...
Szóval gondoltam próbálkozok itt is.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Egorov
aktív tag
válasz WildBoarTeam #13453 üzenetére
No fene, pedig már éppen virult a szám széle.
HAHA, na írj valamit hátha kisül belőle valami értelmes vagy értelmetlen de vicces marhaság. Írj merített papírra és égesd is meg egy kicsit a szélét, hogy régebbinek tűnjön.
Vannak akik úgy írnak de (szerintem) Orwell bácsi ezen műve igazán jól sikerült. No meg persze az Állatfarm is.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Egorov
aktív tag
válasz WildBoarTeam #13450 üzenetére
Az jó évjárat! Na és meg szeretnél tőle válni?
-
Egorov
aktív tag
Szisztok!
George Orwell 1984 című művét keresem, olyan kiadásban, ami nem ez a szutyok európa diákkönyvtár borítós vagy micsoda, hanem más, régi. Ha lehet legyen szép használt, sárga, látszódjon rajta, hogy régi, ezeket jobban szeretem olvasni.
Ha van valakinek és meg is szabadulna tőle, akkor szóljon.
-
Egorov
aktív tag
Még az is lehet, hogy eszünk kutyát. Én pl. kínai étteremnél nem láttam még kóbor állatot.
Jah meg a másik. Tegnap vettem kínai kaját, bementem, szétnéztem, AMERIKAI csirke. Bajom nem volt vele, mert igen fincsi, csak fura, hogy kínai étteremben amerikai csirke.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Ajándéknak keresek egy disznót. Egy kis plüss cucc, olyan mint a babzsák de nem bab van benne, hanem valami műanyag golyók. Néztem itt a Centrumnál de nem leletem sehol.
Anyukámtól kaptam nagyon régen és páromnak nagyon tetszik, szeretném meglepni egy ilyennel.
Mellékelek képeket. A malac hossza 14-15 cm, ez a képekről nem annyira derül ki. Ha valaki látott ilyen vagy ehhez nagyon hasonló disznó kinézetű állatot, esetleg van neki és megválna tőle, akkor ne tartsa magában.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Lehet egy kicsit off leszek de a címben benne van a beszélgetek is. Adott egy belvárosi lakás, belmagassága 3750 mm. Szükségem van engedélyre ha galériát akarok építtetni?
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy ilyen külső HDD-m és szükségem lenne hozzá egy adapterre, mert elromlott. Van róla képem is.
Van valakinek ilyen olcsón, esetleg valami szintén olcsó univerzásil táp?Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Lightyear - befektetési app
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Magisk
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok