Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz HUN_Sector #61520 üzenetére
Nekem is volt benne 65W-os, de aztán jóval lejjebb mentem. De mint írtam nekem bemelegedésről volt szó, nem a cpu terhelt hőfok volt a gond. Az idle 10W-on elketyegő cpu-n meg a HDD-ken is látszott ahogy bekapcsolástól melegebb lett 1, 2, majd 3 óra múlva ahogy gyűlt a meleg.
Ez nálam valószínűleg a leszabályzott 4-500rpm ventiken múlt, azok oldallal (aljában) és hátul nem érték el légmozgásban a ház zárt részét. Mondjuk ez tervezési gond is, mert hiába van nagyobb légmozgás, ha van kisebb ellenállású szívó rész máshol.
A C6-ot épp most néztem és arra is húztam a szám pont, mert a full lyukas ház is lehet hasonló: beteszel egy ventit és nem húzza át a házon a levegőt mert 2cm-re tőle is be tudja húzni. De abban azért jobban meg lehet oldani, főleg mivel elég sok venti hely van benne és kb. minden oldalon. Ezt tuti át lehet így szellőztetni.
Bár inkább a jobban zártakat preferálom de méretre, kialakításra ettől függetlenül most meg is tetszett.
szerk: És közben rátaláltam a topicban a Z20-ra is. Áhh... rossz irányba haladok...@AxBattler
Kb. mintha nem az EU lennénk.
Minisforum.de ugyanez.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest