- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- AliExpress tapasztalatok
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz Chaser #50652 üzenetére
Alap netezős/irodai konfingak jó lehet. Szépnek biztosan szép, legalább is nekem tetszik, de a szellőzése, hmmmm....
Volt hasonló házam Realan E-D5, de ennek legalább volt a tetején 1 db 120-as venti, plusz a táp is kívülről kapta a levegőt. Én még az aljára tettem egy 140-es ventit, így egész barátságos kis játékos gép lett.
Neten láttam olyan képet C2-ről, ahol a tetejét kicsit megemelték, hogy tudjon hova távozni a meleg,Amúgy én sem bírtam magammal, beruháztam egy Jonsbo UMX1 Plus-ra. Kicsit nagy itx-nek, de viszont sfx táppal beleférnek a kisebb matx lapok is.
Igaz ezen is kell kicsit alakítani: pl a táp felett a házat mindenképp perforálom majd, az aljából a hdd tartót is kiszedem, hogy 2 db 120-as venti beférjen. Így már barátibb lesz a szellőzése.
Addig maradhat a kis metis..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kupon kunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 25
- Sorozatok
- További aktív témák...
- G.Skill Aegis DDR4 2x8GB 3000Mhz Dual Chanel ram
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- MSI B85M-G43 + I.O Shield eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest