Új hozzászólás Aktív témák

  • sff-cucc

    csendes tag

    válasz rxmiss #60181 üzenetére

    Itt a horizontalis hutoracs miatt nincs IO backplate - foleg hogy fent van a gpu.

    Nekem kellemes meglepetes volt hogy fekete a gomb egy fekete haznal, a piros szerintem benan nezett ki. Az alatta levo kis feher valami szerintem usb hely amit bele lehet szerelni, valami ilyesmi modon:

    Ha mondjuk rendesen hozzaadtak volna, az nem lett volna rossz. A haz tetejere viszont fel lehet tenni 10mm vastag 80mm szeles ventiket:

    Szerintem a haznal nem idealis ha felul van a videokartya.
    - Lehetne alul, nagyobb talpakkal. Egy vertikalis cpu hutoracs felfele vinne a hasznalt levegot.

    - Vagy fektetve a hatan, tehat a gep hatso paneljere tesszuk fel a talpakat. Ilyenkor a cpu fentrol szivna be a levegot es a haz ventijei kifele fujnak. Esetleg meg lehet forditani az iranyt a cpu huton, tehat felfele nezve felfele fujnanak es akkor nem is feltetlen kell hasznalni a haz ventijeit, mert oldalrol szivna be a levegot (szinten vertikalis cpu hutoraccsal).
    Csak elmeleti szinten de ha fektetve van, akar ra is tehetnem a monitorom amilyen eros paneljei vannak. Nekem pl. ilyesmi monitorom van, ilyen talppal - tehat ha netan ratennem a hazra, meg nem is zavarna a legaramlast es nem logna ki a szelen sem.

    - De akar a hazat lefele forditva is mehet, amikor is lentrol szivja be a levegot a cpu huto es akkor a haz sima resze van felul. Itt mar kotelezo a ket venti ami oldalt kiviszi a hot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák