Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz darvinya #17373 üzenetére

    A pár kommentel feljebb lévő t2-es is tud már h265-öt. Mivel a németek már ezt vezették be, így szerencsére most nem mi leszünk a kísérleti nyulak. Más készülékeket is látni már 12 ezer alatt.

    Az eredeti, hivatalos mindigtv startnál a h264-es T1-essel jól megszívtuk, mert akkor elsők közt vezettük be, azért voltak relatíve drágák. Akkoriban az mpeg2-esek voltak elterjedtek.

    Abban viszont egyetérthetünk, hogy figyelni kell a vásárlóknak, hogy két év múlva a t1-es készülék nem fogja mutatni az előfizetős tartalmakat, csak a közszolgálatit meg esetleg más szabadon foghatót, de az utóbbiból sem biztos, hogy mindent. A t2-eseknél meg attól függ, hogy hány készülék lesz csak közszolgálati fogó, hogy meglépik-e a h265 módot. Ami eléggé adja magát, hiszen 12 évre elég kapufa lenne az elavultat választani, csak mert néhányan eleve elavult technikát vettek. De a többségnek mindenképpen cserélnie kell az előfizetősnél, mert a t1-esekből van sokkal több használatban.

    Egyébként szabadon foghatós t2-h265-ösök már 8 ezer körül is vannak. A kártyát fogadók valamivel drágábbak. De előre bevásárolni felesleges, míg nem tudjuk, hogyan változik a szolgáltatás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák