Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Luissimo #17302 üzenetére

    Annak, hogy antennán szabadon fogható adásokról van szó nincs ahhoz köze, hogy az ő rendszerükön keresztüli elérhetőségnek mik a feltételei.(A tv2 és rtl klub is szabadon fogható, de mégsem lehet ingyen online nézni.) Ahogy leírtad, több más szolgáltató rendszerén keresztül is elérhető, de egyik sem a mediaklikk szerverein keresztül működik, amelyik nem maga a mediaklikk.

    Próbálok egy hasonlattal élni, hátha így érthetőbb: Attól, hogy ingyen lehet nézni egy focipályán a játékot, még nem jelenti azt, hogy bemehetsz csak úgy a pálya melletti telekre, hogy onnan nézd.
    Meg persze a kábeltévét sem húzhatod be magadnak, csak mert szabadon foghatót néznéd róla (egyébként kábelen a közszolgálatiért is kell fizetni a hálózatuk használatáért, interneten ezt elengedik, pedig az is okoz költséget).

    A regisztráció pedig azért is kellhet, mivel el kell fogadni hozzá a szabályazatot és az adatkezelési nyilatkozatot, amelyekre törvény is kötelezheti őket. A szolgáltatás használata mindenképpen generál az eszközödre vonatkozó adatokat a szolgáltató oldalán, ez nem megy másképp. A gdpr szabályok élesedése pedig remek indok arra, hogy megköveteljék a rengisztrációt, nehogy utána valaki azért kezdjen perelgetni, hogy a szolgáltató tud arról, hogy az ip céméről mit nézett meg és ő ebbe nem egyezett bele.

    Persze ismerem a mondást, attól, hogy valaki paranoiás, még nem biztos, hogy nem követik :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák