Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Bozek #12928 üzenetére

    A UPC analóg szolgáltatása azért másik kávéház, mert elavult technológia, amit folyamatosan építenek le, terelve a fogyasztókat a digitális tévézés irányába - nagyon helyesen. De nem hiszem, hogy ezzel újat mondtam, szóval egészen egyszerűen nem is értem a kérdést.

    A sportcsatikról: én sem nézem a sport1-et (egész héten még csak oda sem kapcsolok), de ha BL-meccs van, akkor - ha ráérek - ott ülök előtte. Márpedig van rajta néhány (nemcsak foci, hanem pl. kézilabda is). Emellett egész évben nem nézek férfi kosárlabdát és jégkorongot, de amikor az adott esemény VB-je megy, akkor azt a Sport1 szokta adni, és szintén nem tudsz kilőni a képernyő elől, ha időm engedi. Tehát nem nézem sokat, mégis rendkívül érzékenyen érint a hiánya. És így van ezzel az ismeretségi köröm is, amiről tudom, hogy nem reprezentatív minta, de nehogy azt mondd már nekem, hogy a digisport1, sport1, sport2 hármasból 2 elvétele hétköznapi dolog, aminek a tolerálása elvárható a fogyasztóktól. Ráadásul a 2 elvett sportcsati helyett csak a Eurosport kerül be a családi csomagba, a másik "helyettesítő" a Story4. :Y WTF?!?!? Azért, mert néha adnak Európa Liga találkozókat? Vagy ezt hogy gondolták ki? Nevetséges. Szerinted az is túlzott fogyasztói elvárás, hogy a Eurosport2-t vagy a Digisport2-t kellett volna a leépített Sport2 helyett betenni a Családi Csomagba? Mert szerintem ez lett volna a minimum.

    "Anno a Tarr Kft. kivette a DigiSport-okat a csatornakínálatból, mert nem bírtak megegyezni. Ott 1 év után visszakerült..."

    Értem, tehát a Tarr Kft. egyszer kivette a digisportokat, amiket utána visszarakott. Ez azt jelenti, hogy szerinted is belefér, amit a Mindig TV csinál. Szerintem meg nem fér bele, és - ne haragudj, esküszöm nem sértésnek szánom, de - birka típusú fogyasztónak tartom, aki ilyen esetben a szolgáltatót védi, pedig nem vagyok az az asztalcsapkodós fajta, hidd el!

    Nem fogunk egyetérteni, hagyjuk inkább, nem akarom tovább terhelni a topikot ezzel a témával - úgyis mkinek megvan róla a saját véleménye.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák