Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
Hát nem tudom hova elég 768mb ram.
Haver vett egy 1GB 650ti boost kártyát és BF3 és BF4-ben próbálgatta.
Szóltam neki hogy pár ezressel már van 2GB-ost
vissza vitte a boltba becseréltetni egy 2GB-ra.Most már elsimítási is tud használni és a GPU-z nem az írja hogy max ram használat 690MB hanem 1350MB használ, BF4-ben.
Szerintem nem hülyeségből maradtak meg a boltok polcain az 1GB-os 650ti boost kártyák.
De ha HD7790 hasonlítjuk össze akkor már más a helyzet, mert egy picivel gyengébb kártya.
És ezért inkább a 1GB 650ti boost ajánlanám, csak 1-2 játékba ki fog futni a ramból.
De az ASUS minőségibb terméket állít elő mint mondjuk a giga. Inkább döntsd el te a választást, mert én nem tudom
-
AAntii
őstag
A 650ti boost erősebb. Full hd-ra is elég az 1 giga memória (a játékok nagy részénél), míg bírja a gpu, addig a memória is elég lesz, alatta meg pláne nem lesz gondod. Az iponban a linkelt kártya 1300 Ft-tal olcsóbb volt még ma este, ha nem ragaszkodsz a bolthoz, akkor ott talán érdemesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Nintendo Switch 2
- Split Fiction - Máris túl az 1 millión
- PlayStation 5
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest