Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
cidalain #93622 üzenetére
Azért mondtam, hogy az alaplapi csatlakozót is használhatnád. Esetleg egy kölcsön kártyával nézd meg, hogy van e bent multi igd (gpu) funkció. Akkor egy mezei 1 hdmi-s, vagy 1 dp-s kártya is jó lenne. Persze, jó lehet az is, amit linkeltél, csak az is 2 slot széles, meg passzív ha jól láttam, nem ártana ha valamivel kicsit mozgatnád a levegőt körülötte. Valamint 1 kimeneten nem tud akkora felbontás, ami a 2 monitorhoz kéne, ezért 2 kábellal kell használni. Ha 2 slotos mellett döntesz, akkor szerintem érdemesebb a vadi új gtx 1050 lp. Az használható lenne 1 kábellal is, valamint hdmi és dp is van rajt. Persze ez 42 körül van.
Ez keskenyebb kártya, de jó drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- ASUS routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest