- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Fedora Linux
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
Dr.Adonisz #855 üzenetére
Nálam ilyen APC Protectnet van bekötve a router és a padláson lévő switch közé, közvetlen a router előtt. Habár ezt írja itt az oldal kifutott, de sok helyen kapható még.
A router + Digis ONT egy túlfesz védős elosztóba van kötve. Elvileg ugye optikai kábelen nem jöhet be villám, így oda nincs rakva védő külön, meg az ONT és saját router közé sem. (Habár van ugye egy fém feszítő az optikai kábelen...).
A routerből a padlásra egy ethernet kábelen megy fel a net szétosztásra, ide van berakva ez az eszköz. A kilógó zöld-fehérre egy rövid kábellel egy villásdugót raktam, ahol a földelésbe kötöttem be és a túlfesz védős elosztó _elé_ dugtam be, hogy abba ne menjen "bele" az esetleg túlfesz. Nem biztos, h ez a legjobb megoldás de olyan helyen vannak a cuccok, ahova egy külön földelést ennek a cuccnak nem tudtam behúzni, max ha majd villany hálózat felújítás lesz...
3 éve így működik, egyenlőre nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest