Új hozzászólás Aktív témák

  • stvnppp

    senior tag

    Sziasztok!
    Gondolkozom, hogy beruházok egy SSD-re, de sajnos egyáltalán nem értek hozzá, úgyhogy hozzátok fordulok segítségért. Átfutottam az 1. hsz-t, beleolvastam a hozzászólásokba, valamint bekukkantottam az SSD használós topicba is, de elbizonytalanítottak az olvasottak. Ugrok az ajánlott kérdésekre:
    1. Nézve az árakat, 30 k körül lesz a keret.
    2. 128 GB-os megfelelne.
    3. Win7, de ha félév múlva pozitívakat olvasok a 8-ról, akkor lehet, hogy váltok.
    4. Egyértelműen SATA3. És laptopban (ez sata2).
    5. A laptop pontos típusa: Asus F3Ke--ap112a. Így egyedi alaplap van benne. Némi adat róla:

    6. Nincs, de mintha korábban láttam volna olyat, amihez kelléként van egy USB-s ház, akkor megfontolnám, mert akkor a jelenleg használatos notebook merevlemezt kiköltöztetném bele.

    Viszont most jön a feketeleves:
    Több mint valószínű, hogy nyár elején lesz egy komolyabb hardverfejlesztés, amit még pontosan nem tudom, hogy hogyan fog alakulni. A mostani, feljebb említett notebook már öt éves, így szinte biztos, hogy nyugdíjazni fogom (notebookcsere), vagy pedig kispadra kerül, és visszatérek asztalihoz. Ezt azonban jelenleg még nem tudom megmondani, elég messze van, de az új gépben is SSD-t szeretnék, és akkor már most olyat szeretnék venni, ami az új gépben is szolgálatot tudna teljesíteni. (valamint nem titkolt szándékom a csere teljes költségeit kicsit széthúzni időben) Valamint erre a félévre megdobná a laptopom teljesítményét. Azonban olvastam a kompatibilitási problémákat, ezért is fordulok hozzátok, hogy mennyire kivitelezhető a tervem.
    A válaszokat előre is köszönöm!
    Üdv
    István

Új hozzászólás Aktív témák