Új hozzászólás Aktív témák

  • MZsoltee

    veterán

    válasz M107 #17814 üzenetére

    Hát ha 40-45nél meghal és még megy 10 évet, akkor én boldog vagyok, többet nem várok tőle.
    Ha munkaeszköznek venném akkor is dolgoznék rajta. Mi másért vettem? Tervezzék/ gyártsák meg úgy, hogy bírja a működést. Ne én érezzem magam rosszul, hogy ha használom ( adathordozó lévén írok és olvasok róla, persze nem focizol vele) és tönkremegy. Ennek pont fordítva kellene működni, kérjenek elnézést, hogy nem megfelelő a termék minősége.
    Nem tagadhatja meg a cserét, mert nem tudja bizonyítani. Nem egy komplett konfigot vettem ergó a többi hardveremhez meg semmi köze, mi jogon nyúl ;) hozzá? És nem a bolt cseréli, hanem a gyártó. Táp okozta hibás terméket is cserélnek, ha nem bizonyítható az, hogy a táp tette tönkre. Nincs égésnyom.
    Amúgy meg bevihetek bármilyen gépet, amit szeretnék, hogy nesze ezen használtam...
    A kutya nem foglalkozik ezzel manapság. Be van építve az árba. Ugye az egy-két sarki okos infós boltot kivéve, akinek nem teljesen tiszta helyről van a cucc és nehézkes vagy nem tudja gariztatni a cuccot. Az ilyen boltos meg is érdemli... Ilyen helyről meg nem kell vásárolni, drágább is mint a webshopok és csak a szívás van velük.

    radi8tor1: Persze. Vannak spéci cuccok. Nem azt mondtam, hogy sql szerverbe a meze 17k-s 120GB-os ssdből építsünk raid tömböt. Bár akkor is cserélheti a gyár, csak nem ér annyit a szívás a cserékkel a felhasználónak.

    [ Szerkesztve ]

    A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Új hozzászólás Aktív témák