Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.lala
aktív tag
válasz Gubek-Einste #81731 üzenetére
Bekötötték.
Nagyon szuper de teljesen nem vagyok elájulva, mert ahányszor mérem speedtesttel annyi....680-950-ig szór a letöltés, a feltöltés betonstabil 950. A kapott eszköz Sagecom F@st 5655v2.A szerelő azt mondta nyugodjak le a pitsába....2 nap míg beáll mert ez ilyen....kiváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
m.lala
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan betör hozzám a 21. század, 20/1 rézről fogok váltani telekomos 1000/1000-re, nem tudom mire számithatok majd a kapott eszközzel.
Asztali gép kábellel, plusz egy okos tv szintén kábellel kötve, 2 telefon wifin. Öszvisz ennyi, szeretném a legnagyobb sebességett elérni illetve nyilván a stabilitás lenne a cél.
Véleményetek szerint mire számithatok reálisan itt számit a központtól mért távolság? Mi az a sebesség a garantált 300 on felül ami elfogadható?
Ekkora nem túl nagy igények mellett érdemes lehet majd költenem a telekomos eszköz helyett egy itt ajánlott bármire?
Csütörtökön szerelik, már hütöm a sört.Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
m.lala
aktív tag
válasz Intruder2k5 #17337 üzenetére
Szomorú vagyok, de köszönöm az infót
-
m.lala
aktív tag
válasz Intruder2k5 #17335 üzenetére
adsl
modemmel perfekt csak energiatakarékosság okán húztam ki a routert, meg minek menjen 2.
-
m.lala
aktív tag
Sziasztok, segítsetek picit.
Előrevetítem teljesen sügér vagyok a routerekhez.
Van egy TP-Link -WR841 ND típusú routerem, nem volt nagy ördöngősség összeszerelni ment rajta a számítógép egy huawei modem társaságában és egy laptop wifin keresztül idővel a laptopot visszaadtam a cégnek, így kivontam a forgalomból, most arra gondoltam a modem helyett ezt használnám a kérdésem megoldható e ez?
Működik modemként ez a router?
Arra gondoltam, hogy pont ahogyan az előző postokban leírták a kékbe megy a netkábel, a pc-t meg bedugom az egyes portba és csókolom, a kérdésem így megy modemként, nem csinálok e kárt?
Igazából kényelmi szempontból a nod rendkivül sokáig figyel mikor bebootolok bedugott modem mellett, így nem kell kattintanom és ha feláll a rendszer van egyből van net.
Jól gondolom elméletben v ez csak router?
Köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest