Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz stingy2 #69179 üzenetére
Most mar nagyon a fele hajlok. Talaltam sok jo osszehasonlito tesztet roluk. Ugyan annyiba kerulne az AC88U, mint az AC86U, wifi speed teren ellenben az oregebb erosebb, 5GHz-n. 2.4GHz-n, nagyobb tavolsagbol a 86u a jobb, ami mondjuk elony, mert kint a kertben is sokaig lesz hasznalhato sebesseg. 88U -nak van +4 lan port, ami egyebkent nem lenne kihasznalva, maximum 2 vezetekes eszkoz menne ra.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz woodworm #69174 üzenetére
Bocsi sracok, elirtam. AC86U akart lenni. Joval izmosabb hardware -t kapott.
WRT32X a legolcsobb alternativa jelenleg, mert 'csak' 60k....
Gubek-Einste: Akkor valamit beneztem a teszteknel a datumozasban. Elolvastam mindkettoet, es az AC88U nagyon dicserve lett a wifi erossege teren. Ami mar a 86U -rol nem volt elmondhato.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Azt megtudja mondani valaki, hogy az AC88U, ami elvileg felsobb kategoriaba lett szanva, miert kapott joval gyengebb hardware -t, mint az AC88U?
Meg mindig tepelodok a router valasztason, mert sok penzrol beszelunk...Nighthawk Pro Gaming XR500 -t nagyon leszoltak, azt ki is lottem. A Linksys WRT32X -et tartom amolyan backup -nak, ha nem talalok jobbat.
2.4GHz -n 600Mbps a 800-1000 -el szemben is egy erdekes dolog.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Meg neztem a LINKSYS WRT 32X -t is, mert eddig bennuk sem csalodtam.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Szeretnem az Asus AC56U routerem lecserelni egy erosebb daeabra, ami a wifi -t illeti. Antennak nelkul nagyon gyenge a jel sajnos. Van egy oreg Linksys -em mellette, azt kellett most beraknom a helyere atmenetileg. Ott 2db antenna van, 2.4 -es. Valami sok antennas darab kellene... Van best buy?
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Ma sikerult beuzemelnem vegre az AC56U -t... Brutalis. A regi Belkin-t agyoncsapja, a Virgin-tol kapott Super HUB-nal is gyorsabb a Wifi, nem beszelve a jelerossegrol, ami meg a kert vegebol is maximum, meg a HUB ott mar gyengul. Jo valasztas, kosz a tanacsokat.
Ettol fuggetlenul megy majd mindketto, foldszinten mehet a Virgin, kertben es az emeleten meg az Asus. Biztosan nem lesz jel gyengeseg miatti lassulas.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Itt van a gep mellett, az antennatol kb. 10cm-re lenne. Az ok amiert megkerdeztem, hogy erdemes e vennem meg csak erre a celra egy Cat6-s kabelt.(mert egy 25m-es mindenkeppen kell, mire feler ide a szobaba..persze nem mintha nagy osszeg lenne)
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Intruder2k5 #32615 üzenetére
Nekem pl. az asztali gepen levo Wifi is AC-s. Ezek szerint folos lehet kabellel osszekotnom, hagyhatom wifi-n, mert nem lesz akkora sebessegvesztes?
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz Gubek-Einste #32609 üzenetére
N56U miert gyorsabb, mint az AC56U? Ahogy kivettem a topicban visszaolvasva, egy regebbi modell, gyengebb belsovel.
Egyebkent vegul AC56U lett, tul jo aron volt ahhoz, hogy otthagyjam.
Lord255: Anglia, kis hazak, vekony fallal. Na meg az ablakom pont a kert fele nez, az a lenyeg, hogy ott kint is legyen hasznalhato jel.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Hali. Itthonra szeretnek egy routert, ami kiszolgalja az igenyeinket. 154/60-as net, ket szint. Eros wifi jo lenne, e mellett teljesen altalanos felhasznalasra kell(gaming, streaming, torrent). Otthon egy dlink dir-615 volt, ami finoman szolva volt rossz vetel. Most kineztem a Cisco Linksys E4200 -at, bar nem vagyok biztos benne, hogy eleg eros a wifije. Mas javaslat?
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz MPowerPH #20008 üzenetére
Ez nem jó, de amint látom nem is jó ezen spórolni. Maximum 40k lenne rá, de ha 25-30k körül lehet használhatót kapni, akkor az is tökéletesen megfelel. Fontos az erős WIFI, mert elég nagy az iroda alapterülete.
Na, ezeket találtam:
Linksys E4200
Netgear WNDR3800És árukat nézve még beleférnek a keretbe. Vélemény?
[ Módosította: Barthezz2 ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
A TP-Link TL-WR1043ND -ről mi a véleményetek? Egy stabil routert keresek irodai használatra, és ezt néztem ki. Fontos a sebesség is, de még fontosabb, hogy ne fagyogasson.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok.
Sürgősen kellene router -t vennem, és mivel nem vagyok otthon a témában innen várok kis segítséget. 30M -es net lesz ráküldve, 3 gép között lesz megosztva. Nem előfeltétel a WLAN, kábelezést megcsináltam.
10.000 Ft és 15.000Ft körüli összeget szánnék rá. Egy konkrét megbízható, komolyabb típus kellene, ami 100% -ig stabil. Fontos a sebesség.
Válaszotokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Olyan 10k -t szánnék router -re. Ilyen árban mit ajánlotok? Cisco -k azok elég drágák, de úgy tudom azok a legjobbak. Linksy -ről is csak jót hallottam, az talán még van 10k környékén is. Vagy esetleg egy drágább D-link -et?
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest