Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Adott egy asus tuf ax 5400 az emeleten, ide csatlakozik a net. A földszinten egy asus ax55 utp vel csatlakozik a tuf routerhez mesh-ben. A földszinten 12 eszköz csatlakozik a routerhez, az emeleten csak 3. Kérdésem: van jelentősége, hogy melyik router hol van? Mármint hogy az erősebb van az emeleten. Ajánlott cserélni, vagy maradhat? -
redingitell
senior tag
Elengedtem a tp-link vonalat.
Ha az emeleten egy asus ax 53u lesz, a földszinten utp kábellel összekötve egy asus ax 55 akkor ez a kombó müködhet úgy, hogy a készülékek egy wifi hálózatot látnak, és az erősebb jelet kibocsájtó ruterhez csatlakoznak?
(a szolgáltató eszköze az emeleten van, csak a földszinten több készülék csatlakozna a routerre azért gondoltam az ax55-öt oda) -
redingitell
senior tag
válasz Gubek-Einste #98320 üzenetére
2 db 12-es téglafalon keresztül, kb 7m távolságban 1 db tv, 1 inverter, 3 mobil telo, egyéb igények nincsenek, nagyon max 30k összeg a keret
-
redingitell
senior tag
Sziasztok! 200as kábelnet mellé milyen router javasolt? Fő feladata wifin keresztül 4k filmek továbbitása lenne
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Archer AX20 van otthon.(2 szintes családiház emeletén) Először azt hittem nem elég erős a jel amit a földszinten ad, de kiderült, hogy szakadozik a wifije. Próbáltam újraindítani, újra konfigurálni de sajnos nem segített.
Mit javasoltok milyen router legyen az utódja. Mondjuk ezek után TP Linket nem szeretnék.....
Egy tv-t, egy médialejátszót, riasztót, 1 laptopot és 3-4 mobilt kellene hogy kiszolgáljon.[ Szerkesztve ]
-
redingitell
senior tag
válasz Gubek-Einste #97732 üzenetére
Köszönöm!
-
redingitell
senior tag
válasz Gubek-Einste #97730 üzenetére
És az mindegy milyen tipus? Lehet olcsóbb változat is?
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Archer AX20 routerem van családi házban emeleten. Mi lenne a legolcsóbb, de jó megoldás, hogy a földszinten is erős wifi jelem legyen, kizárólag mobil telefonnal használnánk.
Plusz egy routert vegyek, vagy mesh?
Esetleg egy [ilyet] ha vennék, az megoldás lehet?[ Szerkesztve ]
-
redingitell
senior tag
Megérkezett az AX20, jó áron (21.990) tudtam EMAG-ról megrendelni még 04.01-én.
Nagyjából a lakás közepén sikerült elhelyezni, szerencsére mindenhol tökéletes a jel ahol használni szeretnénk. Az udvari pagoda alatt is kiváló még a jelerősség (ez kb 10m-re van a routertől.) -
redingitell
senior tag
válasz Gubek-Einste #88665 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
redingitell
senior tag
válasz Gubek-Einste #88663 üzenetére
Rendben, értem. Megpróbálnám inkább egy erősebbel, hátha elég lenne 1 db.
Azt megtennéd még, hogy ajánlanál még egy tipust a max 30k kategóriából is? -
redingitell
senior tag
válasz Gubek-Einste #88661 üzenetére
Véleményed szerint érdemes lenne esetleg egy kicsit drágább készüléket választani ahhoz, hogy biztosan teljesítse az elvártakat, vagy tuti elég az AX10?
-
redingitell
senior tag
válasz Gubek-Einste #88659 üzenetére
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Minden irányban 1db 12cm-es válaszfal téglából készült fal amin át kell haladjon a jel nagyjából 8-10m távolságra
Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
300 Mbit/s
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
általában telefon (3-4db), ritkán 1 laptop, 1 klíma, 1 inverter
Mennyi lenne a beszerzésre?
20 ezer a lélektani határ nálam
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?
-[ Szerkesztve ]
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Új internet szolgáltatás mellé szeretnék wifi routert vásárolni. Abban kérem a segítségeteket, javasoljatok típust ami megfelelő lenne számomra. 2 sávos az elképzelés.
Ami fontos, hogy kábeles szolgáltatáshoz (modem) csatlakozna, illetve egy 2 szintes családiházba kerülne nagyjából középre az emeleten. természetesen minél erősebb jelet szeretnék a ház minden pontján. (alapterület 12x8m)
Wifiről átlagos felhasználás lenne, (facebook, youtube, viki, stb)
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest