Új hozzászólás Aktív témák

  • inkubator

    tag

    Sziasztok!

    Szeretnék wifis routert venni 10.000 ft alatt.

    Internetem: DIGI BaseNET 30/20 Mbit/s
    Két asztali gépet pórázasan és egy laptopot wifisen kellene hogy hálózatba kössön és internettel ellásson teljes sebességen 1,5 szobás panel lakásban.
    Sajna mostani routerem (SMC 7004VBR) ami csak pórázos nem hozza a kívánt sebességet és sokszor dobja a kapcsolatot. Letöltéseknél routeren keresztül 3Mbit a sebesség, router nélkül 5Mbit.

    Szóval ismerősöm egy Asus WL-520G -t ajánlott, és azzal érvelt hogy gyorsabb a wifije mert nem 54 Mbit az adatátviteli sebesség, hanem 125Mbit. Én a TP-LINK WR-841N 300Mbps Wireless routert néztem ki mert árban is jó és 125 helyett 300Mbit-es.

    Érdekelne a véleményetek hogy a 2 router közzül melyik a jobb és miért? Melyiket vegyem meg? Ha tudtok a fent említett routereknél jobbat ami belefér a 10.000ft-os keretbe akkor írjátok meg, és azt is hogy miért gondoljátok jobbnak társaiknál!

    Aki ráér leírhatja hogy miket érdemes figyelni router vásárlásnál! Nem akarok freemwareezni meg buzerálni a routert csak kell egy wifis, ami teszi a dolgát: nem dobja a netet, hozza a sebességet és nem hal meg pár hónap alatt.

    Elnézést a szófosásért és a lámaságért! :B

    Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1

Új hozzászólás Aktív témák