- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucz911
tag
válasz Patice #23040 üzenetére
Így nem találtam a leírásokban hogy Torrent támogatás, gondoltam van valami meghatározása. Ilyeneket látok hogy UPNP vagy DLNA támogatás... (nem tudom mik ezek) gondoltam a torrentnek is van valami hasonló megnevezése... vagy hogy milyen protokollt kell tudnia hozzá. Igazából a kérdésem arra irányult hogy hogy tudom eldönteni hogy ez most támogatja vagy se
-
bartucz911
tag
Sziasztok,
Azt hogy torrentet tud e futtatni az adott NAS vagy nem azt hol találom a leírásban, vagy mivel kell rendelkeznie ahhoz?
-
bartucz911
tag
válasz Patice #23029 üzenetére
Megkérdeztem, a szolgáltató Asus RT-N56U tipusú routert fog adni.
Akkor azt tanácsoljátok, hogy ha vezetéknélküli megoldást szeretnék, akkor inkább csak vegyek egy sima NAS-t és kössek rá egy másik routert és úgy illesszem a hálózatba? (a fő router a nappaliban lesz és a NAS-t nem tenném oda mert zajos).
Illetve azon a Routeren van USB port, ha oda teszek egy külső HDD-t akkor az nem képes NAS funkciókat ellátni esetleg?UI. Nem értek hozzá csak tapogatózok
-
bartucz911
tag
Sziasztok
Szeretnék egy Nas-t venni , de teljesen tanácstalan vagyok hogy milyen specifikációk kellenének hozzá. A lakásban lévő számítógépek illetve tv-k számára elérhető legyen a rajta lévő videók filmek. És lehetőleg wifin keresztül szeretném mindezt. Többnyire nagyobb felbontású videókat HD esetleg 4K-t futtatnék róla. Ami még igény lenne hogy létezik aktív hűtés nélküli ? Milyen specifikációkkal kellene rendelkeznie, gondolok én Ram cpu egyéb funkciók.
Válaszaitokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Ukrajnai háború
- A HMD készülékekre is megérkezett az Android 15
- További aktív témák...
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest