Új hozzászólás Aktív témák

 • Alex91

  félisten

  válasz csimmasz #30 üzenetére

  A QNAP egy marketing bullshit :). Ugyanaz a CPU van benne, mint a Popcorn-ban, akkor?

  Valoban, epitesz egy HTPC-t, most nem szamolok utana, de a QNAP arabol boven kijon. Mondjuk itt majd a szoftver lesz a kerdes, de gondolom megoldhato :). Itt a torrent se lesz gond, mondjuk a fogyasztas kerdeses, de tan egy ION-os konfig nem is eszik tul sokat, es meg -sokak szerint- a full HDD-t is birja. (En kicsit ketelkedem benne, de mivel nincs vele tapasztalatom...)

  Veszel egy jobb NAS-t [link], meg egy tetszoleges halozatos medialejatszot. A NAS-tol fuggoen lesz sebesseg is, mondjuk a torrent szokasaidon valtoztatni kell :). De fogyasztas elfogodhato lesz, es a medialejatszonak nem is kell 24 oraban ugye mennie.

  Ennel jobb arban mondjuk a My Book World + tetszoleges media lejatszoval jarnal. Itt megint a torrent a kerdeses, de a World-del azert megy (persze a nettol is fugg, ha gyors a net, akkor akar keves is lehet), de nem 80 torrenttel :). De ahogy nezem 1 TB-os World meg hozza egy szappantartonyi meretu WD Live ugy 75k korul mar kihozhato...

  Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

Új hozzászólás Aktív témák