- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Autodesk - Revit
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Bitcoin topic
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
válasz
Tivi103 #102076 üzenetére
Nincs kompromisszummentes valasztas monitoroknal, en is hetekig agyaltam.
En szemely szerint a 144Hz-et engedtem el hasonlo okokbol mint amit mucsácsó irt es egy Acer Nitro VG270U-t vettem. (Nem Alzabol, mert egyreszt magyaroknal akartam vasarolni, masreszt ott asszem nem 5 ev az Acer garancia, 10.000 Ft-on meg nem akartam rugozni)
A 90 alatti DPI engem biztos zavarna munkara, de ez az a pont, ahol pl Oazis bemutatoteremben erdemes korulnezni, hogy lasd, neked mi jon be.
Ha <100k a keret es kell a 144Hz mert sokat jatszol >100 FPS jatekokkal, ahol szamit a reszponzivitas, akkor 24" 144 Hz FHD valoban, max melohoz rakotod a masodik monitort is. Ha a melo fontosabb a jateknal, en mindenkepp 27" WQHD-t ajanlanek, mert sokkal kenyelmesebb lesz rajta dolgozni - es a jatek felbontasa is nagyobb lesz persze.
Ha meg 90% melo, akkor meg ahogy KAMELOT irta 32" 4k, mert ha neha jatszol, akkor max felskalazod az FHD-t.
Itt neked kell a szivedre tenni a kezed, hogy milyen felhasznalasra mennyit kell a monitor, milyen funkciokra (meret, felbontas, szinvilag, Hz) van valoban szukseged, es mit tudsz elengedni, hogy a budzseben benne maradj.
Ha visszakeresed a posztjaimat (nincs sok) egyebkent lathatod a gondolatmenetemet es a tapasztalataimat.
-
Chaser
legenda
válasz
Tivi103 #102076 üzenetére
látom alapfogalmakkal kezdesz megbarátkozni ( :
stimmel a táblázat, de ha tényleg "időtállót" akarsz, és költenél többet is, ezt meglesheted
32"@1440p@144hz/sík panel, de nem ips, hanem va, kb olyan ppi-t ad mint a 24"@fhd
32'' LG 32GK650F
a rossz hír az, erre csak két év gart ad alza, a jó hír, h 50e-rel olcsóbb a többi boltnál és ebből még lehet faragni
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen házat vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Videó stream letöltése
- Milyen notebookot vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- LG (38WQ75C-W.) 38" WQHD PRÉMIUM GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest