Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- ASUS routerek
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Honnan lehet tudni egy mikrókapcsolóról, hogy az Japán vagy Kínai gyártmányú?
Pl EZ japán vagy kínai?Esetleg szeretne vi mostanában ilyen D2F-01F kapcsolót? Mert úgy lenne érdemes rendelni, hogy egyszerre többet, hogy a szállítási költség ne legyen több mint maga amit rendelek.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz TeebyKay #73096 üzenetére
Na, akkor majd otthon megnézem a kapcsolókat és akkor rendelek falcoon kollégától japó kapcsolókat. Végül is az ár, amiért adja, nem vág majd a földhöz és még csak kenyérre valótól sem vesz el - hála Istennek.
Mostanin csak két opció van: 1000 és 1600 és ha igaz a kisebbiken használtam."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz TeebyKay #73094 üzenetére
Köszi az infót a kapcsolóról. Hogy tudom ellenőrizni, hogy a vett egérben kínai vagy esetleg szerencsémre japán kapcsoló van-e?
True-sens: ebből ks látszik, hogy ennyire "értek" hozzá. Azt hittem, hogy ezzel tudom beállítani az érzékenységét az egérnek, ami a játékbeli pontosságot és smooth mozgást eredményezi.
Ha mégsem, akkor ezeket hol és hogyan tudom a legjobban, legoptimálisabban beállítani?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz TeebyKay #73089 üzenetére
Köszi....megvettem az MM-ben, ahol a honlapon 36 hó írnak, de valszeg false infó, mert a dobozban lévő Jótállási papíron 2 év szerepel. A Vevőszolgálaton sem értették, azt ígérték utána járnak és visszahívnak - hiszem, ha hallom
Fehér ROG Sica-t vettem végül, amin az áll, hogy 20 million click és Omron mikrókapcsoló.
Összefoglalóan olvastam és itt is mondtátok már, hogy biztosan azzal kezdenétek, hogy cserélnétek a kapcsolókat D2F-01F japánra. Ezek ennyivel többet tudnak ténylegesen? 20 millió klikknél is többet? Mennyire bonyolult ezeknek a cseréje? Sosem volt még ilyen egerem, nem értek hozzá, azért kérdezek ennyi számotokra bizonyára láma kérdést, sorry érte.
Illetve elolvasva az összefoglalót le van írva benne a True-sens beállítás, amit bizonyára az án tudatlanságom, de nem nagyon tudok elképzelni, hogyan is kell elkövetni!? Esetleg le tudná nekem vki - akár PÜ-ben - úgy írni, hogy egy tudatlan is megértse?
Köszi"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Hogy lehet az, hogy egyik bolt 12 hónap GYÁRTÓI garanciával , a másik 24 hónap szintén GYÁRTÓI garanciával, míg van olyan, ami 36 hónappal adja ugyan azt az egeret!? Árban van némi különbség - elenyésző - de lehet én vagyok naív, de azt gondolnám, ha a gyártó garanciát vállal, akkor az ugyan annyi kellene lennie egyik illetve másik boltnál!?
Hogy van ez, hol van az átverés?
Nézem a ROG Sica-t, hol lehet a legjobb áron megkapni és akkor vettem észre ezt a számomra furcsaságot.Aqua/MySoft/Foramax: 24 hó
Euronics: 12 hó
MM: 36 hó[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
Köszönöm szépen, hogy kifejtetted a véleményedet.
Afelé hajlottam én is illetve a Logitech irányába (itt utóbbinál a plusz gombok adta programozhatósági lehetőség miatt). Persze ez utóbbit most sem használom, meg tudok lenni nélküle - de elgondolkodtam rajta, hogy teszek vele egy próbát, hátha bejönne játék közben.
Az ASUS ROG Sica válaszidejéről lehet tudni vmit? Másik kettőnél látom, hogy 1 ms (1000 Hz), de ennél nem találom ezt az infót - ajánlós táblázatban sincs meg ez az adat!?[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #73045 üzenetére
Na ma az egyik fővárosi MM-ben mindhárom egeret volt szerencsém kézbe venni és kipróbálni. Fogásra, tapintásra, használatra mindhárom megfelelő, átment a rostán.
Kinézetre talán a Logitech a leggyengébb, de nyilván nem ez alapján akarok dönteni
Ár szempontjából ha az MM árait nézem, akkor
Asus - 10K
Logitech - 14K
Razer - 17KHa azt mondom, hogy az ár nem számít, mert belefér a keretbe mindhárom, és érzésre, fogásra is jó mindhárom, akkor melyiket ajánlanátok a leginkább minőség, funkció alapján?
(Logitech volt egyedül plusz gombos, vagyis ott van lehetőség játékban esetleg plusz parancsok hozzárendelésére)"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Köszönöm szépen az ajánlásokat!
Ezek alapján leszűrtem a következő 3 egérre a lehetőségeket, amiket már ki is néztem, a Budapesti Aréna Plázában - elvileg - van mindhárom, meg tudom tekinteni, tapintani.
1. Razer Abyssus V2
2. Logitech G203 Prodygy
3 Asus ROG SicaAmennyiben mindhárom fogásra bejön, akkor mi szerint döntsek? Melyiket válasszam a háromból szerintetek?
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #73034 üzenetére
Az ajánlóban szereplő adatok mennyire up to date-ek? Azért kérdezem, mert az ASUS ROG Sica-nál 86 g szerepel, a MALL.hu oldalon pedig az, hogy 117 g a nettó tömege!? Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a mall.hu oldal a tuti, csak pont azért kérdezem meg, mert nem akarok bedölni esetleges rossz adatnak, bármelyik oldalról is származik.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Pedig hidd el a palm grip áll a legközelebb ahhz, ahogyan fogom. Tenyerem vége lent az egérpadon és szinte meg sem mozdítom csak az ujjaimmal az egeret. Lehet egy kicsit az ujjaim felhajlanak és nem teljesen simulnak rá az egérre, de ettől még ez volt a legközelebb a 3 lehetőség közül.
Azért köszi az ajánlást."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz ribizly #73030 üzenetére
Rendben, akkor lássuk
1. Mennyi a keret? - 10-15K max
2. Használtpiac játszik? - elsősorban újat szeretnék
3. eBay, külföldi rendelés játszik? - nem
4. Mire használnád az egeret? - játék (WOT)
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? - palm grip és Churchill
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. - 20 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - 1000 DPi (talán)
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) - nincsenekKorábban - most ASUS UX300 használok nagy megelégedéssel, mert nagyon kényelmes a fogása számomra. Ezért is ehhez hasonló kialakítású egeret keresek. Az ASUS 105 mm hosszú a Razer 117 Az ajánlóban található ASUS ROG SICA 115 mm. Mindenképp 120 mm belülit keresnék, mert nem szeretem a "hosszú" egereket, kényelmetlenek. Pl próbáltam már ASUS Cerberust és az kényelmetlen volt, el is adtam.
Bízom benne, hogy így már elegendő infót adtam a segítség adásához.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Megnéztem az egérajánlót és ennek ellenére szeretném megkérdezni, hogy az ITT említett két egérről tudnátok-e mondani pro és kontra vmit illetve, hogy mennyire ajánlott, megbízható egerekről van szó? Melyik a jobb a kettő közül?
Jelenleg egy ASUS UX300 használok már jó ideje és nagyon elégedett vagyok vele, csak sajnos már az idő vas foga meglátszik rajta és ezért szeretném lecserélni és valami ehhez hasonló kialakítású, fogású egeret keresek. Ezért is esett a választásom eme kettőre, mert ránézésre ezek nagyon hasonlóak.
Persze ha tudtok hasonlót, de jobbat javasolni, akkor nyitott volnék.Köszönöm a segítséget
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Egy kis infót, segítséget szeretnék kérni, hogy mennyire használható, jó egér - játékhoz - az
ASUS UX300?
Olyan véleménye érdekelne, aki már használta vagy jelenleg is használja ezt az egeret.
Igaz az, hogy az oldalsó gombokat - előre/hátra - nem lehet programozni? (Pl. MMO-ban a mikrofon aktiválására)Köszi előre is a gyors válaszokat
ui.: Max Payne stílusú FPS és MMO (WoT) játékokhoz lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest