Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Wasquez #95776 üzenetére

    "Nekem olyan csalóka érzetem van, mint ha ezek régen nem lettek volna ennyire rosszak!"

    De, ezek már a megjelenésük napján kukába valóak voltak bármiféle valós idejű tevékenységhez. :DDD

    "Érdemes a vezeték nélküliekkel bajlódni, ad az annyi pluszt, amekkora más hátrányai vannak?"

    Az értelmes egereknél a magasabb ár a hátrány (meg a pár gramm plusztömeg, bár már bőven vannak ultra- és hiperkönnyű modellek is korrekt vezeték nélküli kapcsolattal), oszt annyi. Meg hogy tölteni kell bizonyos időközönként, nyilván. Hála az égnek már nem az MX700-as időket éljük.

    "Az agyon dizájnolt bazári dolgokat kerülöm."

    Itt olyanra nem is kaphatsz ajánlást. Szemetet nem tartunk körforgásban.

    "Rácsos egerek borzasztóak nekem."

    Feltételezem, a perforált burkolatúakra gondoltál, ami nagy kár, mert így a Pulsar Xlite v2 mini kiesik, ami passzolna a kézméretedhez+fogásodhoz, a wirelesse sem gagyi és még az ára is igen jó. Egy Endgame Gear XM2we-t is érdemes lehet megnézni, ahogy egy Lamzu Atlantist is (az Atlantis Mini lehet, hogy kicsi lenne palmhoz) vagy egy Razer Viper Ultimate-et.

    Opció még a Lamzu Thorn (hamarosan lesz hazai boltokban is), valószínűleg a legjobb választások egyike lenne számodra. Esetleg egy Cooler Master MM712. Ez inkább clawos egér, de a kézméreteddel jó lehet palmra. Lukacsokkal még egy Xtrfy M4 Wireless is megér egy misét, mélyebben zsebbe nyúlva meg a teli burkolatos Zowie EC3-CW.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák