Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Synthwave #89515 üzenetére

    Okés, végigmegyek a kérdéseken is, de ma egy érdekes dolog történt.

    Visszatettem a G500-at és nem meglepő módon ugyanolyan szar: nem megy semmilyen egérpadon még azon se amin korábban 5évig ment. Bútorlapon se és azon a laminált lapon se megy amin a végén egyszer odacsaptam és azóta van ez a hibája. Viszont egy bizonyos laminált parkettán ami azóta beszerzésre került, azon kifogástalanul megy így gyorsan kreáltam is egy új egérpadot estére ;]

    Ez milyen jellegű hiba lehet? Az a tippem hogy az utolsó csapásnál elmozdulhatott a szenzor, és jelenleg csak ezen az egy elérhető felületen jó.

    Hát a forma az olyan hogy még mindig kényelmes és tenyérbemászó ez a G500 és az a helyzet hogy van itthon egy bontatlan VGA mellé adott WoW egér ami egy valamilyen Steelseries gyártmány, ami talán kézre is állna de olyan könnyű hogy sztem egy hirtelen mozdulatnál ki is menne az asztalról.

    Nekem nem para ez a súlykategória jelenleg és valszeg amíg gyúrok így is lesz ;]

    De amint lehet végigmegyek a kérdéseken, hátha feltűnik valami jó ajánlat más gyárnál is, de ha azoknál amiket mutattam gyakorlatilag csak a súly a problémás az engem nagyon nem izgat, mert kb. 15éve van az első MX518 aztán a G500 is 11éve így már. Azt a keveset amit játszom ott nem hátráltat, pörgős online játék meg jó ideje nincs így nem számít ha kicsit lomha vagyok, mert én írom az AI-t abba az egy játékba ahol esetleg számítana ;]

    Az új MX518 sajnos kiesik, mert tudtommal jelenleg újonnan már nem kapható és a szenzoron kívül nem tud többet a réginél. A dönthető görgő nélkül még csak el is lennék, az a G500-ba se jó már, de a szabadonfutó nagyon is kell nekem.

    Úgyhogy amíg nem válaszolom meg a kérdéseket, a görgő multifunkcionalitása és a játék közben variálható kurzorsebesség fontos szempont.

    [ Szerkesztve ]

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák