Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz SchumiBácsi #89514 üzenetére

    Mindegyik jó technikai szinten (szenzor, illetve a wirelesseknél a Lightspeed – a filléres kapcsolók már mást tészta, ahogy a talpak is, a szabadon futó, túlbonyolított görgő vagy a vezetékesnél a kábel), de mindegyik egy orbitális tégla (120, meg 135 grammok...marhát taglózni jó ez, nem precíz beviteli eszköznek :DDD), a magam részéről nem ajánlanám egyiket sem. Legalábbis olyannak nem, akinek jót akarok. Mondjuk másnak se.

    Jobb volna, ha válaszolnál az összefoglalóban feltett kérdésekre, és ha nem ragaszkodsz az echte MX518-szerű formához, csak a nagyobb méretű, ergo/jobbkezes kivitelhez, egészen durván kinyílik a jobbnál jobb lehetőségek tárháza. A fogásokat itt találod.

    Ha abszolút nem vagy nyitott a jobbra, akkor meg G MX518 Legendary, de muhh. Értelmesebb alternatíva akkor már a Razer Basilisk V2 (nem V3!), de azért ott is lehet még faragni a tömegből egy egészséges 20-30 grammot (vagy akár többet is), szóval szerintem gondoljuk át a dolgot. Kötve hiszem, hogy könnyűre váltás után valaha is visszatérnél a szupernehézsúlyhoz; nagyon nem jellemző az ilyesmi.

    "Gondolom bármit veszek 10évre már ne számítsak"

    Semmiképp. Kapcsolókat (esetleg encodert) előbb-utóbb biztos cserélni kell. Loginál inkább előbb.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák