-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
Topikgazda
válasz milan07 #88898 üzenetére
milan07
Egy egyszerű hasonlattal visszakérdezek, egy papírlapba és egy gerendába ugyan olyan nehéz szöget verni?A válasz igen egyszerű, a hordozó keményebb mint a teflon, olyan vékony a bevonat, hogy nem is látod ha lekopik(ebben az esetben, lehet hogy csak azért nem zavar, mert nem piros van a fekete alapon és nem látod). Gondolj a palacsintasütőre, egy fém villával le tudod kaparni róla teflont, de attól még a serpenyő ott marad…
Szóval a 8mm tömör teflon az nem olyan mint 1-2 mikron vastag teflon bevonat.
Mephike
Persze elképzelhető, hogy karcos, sérült talpas egeret kap(lehet bontott termék). Viszont egy karcos teflon talpra nem fog senki gariztatni és különben is majd bekopik és lesznek rajta új karcok .[ Szerkesztve ]
-
milan07
tag
válasz Synthwave #88900 üzenetére
"Hát, effektíve az, csak meg szokás különböztetni. Eredetileg az a fő célja, hogy csökkentse a cpi-deviációt."
Értem. Szóval ha eltávolítom, akkor azzal csökkenteni fogom az eszköz teljesítményét.
Magyarul tervezési hiba, vagy csak az enyém az. A talpakat túlságosan mélyre süllyesztették.Zaided, akkor mire gariztatnak? Ez így egyértelműen nem látja el a funkcióját. Az nem lehet, hogy a teflontalpakkal van a baj. Akár túl vékonyra is csiszolhatták. Mindenesetre a szenzorgyűrű és a teflontalpakat majdnem ugyanolyan szinten vannak. Nem kéne a talpaknak jobban kiállniuk? Nincs nálam a tolómérőm, de kb. fél milliméterre állhat ki. Egyébként a teflonbevonat nincs lekopva a logitech-ről. Ugyanolyan jól csúszik, mint anno. Feltételezem a műanyag alatta nem csúszna ilyen jól.
Mephike: Bontatlan volt a csomagolás. Nincs használatban eredő karc. Két karc van rajta, ami megegyezik a talp csiszolásának a szálirányával. Felhasználó így nem tudja megkarcolni. Ez gyári.
[ Szerkesztve ]
-
milan07
tag
"
Valószínűleg más az ingerküszöbünk, de szerintem a Viper Mini megérdemel legalább egy Razer Pro Glide-ot vagy SteelSeries QcK-t (ez az értelmes padok alja)."Egyébként ha rossz abrosz minőségű lenne az egéralátét, akkor néhol sokkal nagyobb ellenállást éreznék, de ilyen nincsen.
-
Zaied
Topikgazda
válasz milan07 #88902 üzenetére
Lerakod egy sík szilárd felületre billeg?
Kialakítás függő hogy mennyire lóg ki, de általában mint ahogy Synthwave is írta 0,8mm vastag egy talp(ebbe benne szokott lenni a kétoldali ragasztó vastagsága is). Ez nem azt jelenti, hogy ennyire lóg ki az egérből!
Tudomásom szerint nem csiszolják, csak simán vágják.
A szenzorgyűrűnek és a talpaknak egy szinten kell hogy legyenek, legalább is nem árt
Különben ennek az egérnek a másik típushibája a viszonylag magas LoD, szóval én nem gondolnám hogy magasabbnak kellene lennie.Mondjuk ha kicseréled egy corepadra a talpakat, akkor teljesen máshogy fog kinézni....
[ Szerkesztve ]
-
milan07
tag
válasz Casanova* #88906 üzenetére
De akkor ezt lehet gariztatni?
"A szenzor körüli műanyag nem is érintkezik a paddal,vagy alig" Egy kicsit máshogy fogalmaztál. EGyébként a szenzort miért jó félig leragasztani? Ha én ezt megcsinálnám, akkor fél nap alatt lejönne róla a ragasztó, és összekenné a padot.
-
Casanova*
veterán
válasz milan07 #88907 üzenetére
[link] Azért ragasztottam le,hogy alacsonyabb legyen a Lodja. Ne kelljen magasabbra emelni az egeret, hogy még érzékelje az alatta lévő felületet.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
ferni
őstag
Ha rossz, küldd vissza.
Én 2 Viper Minit vettem összesen.
Első az jó volt, fasza talpak, szenzorgyűrű se volt hibás, a második egéren viszont botrány volt a talp minősége, kajak használhatatlan volt, illetve a szenzorgyűrűt is lehetett érezni.Egyik egéren a szenzor körüli műanyag ez az érdesebb fajta volt, amit te is linkeltél a másikon pedig sima műanyag, mint ami a matrica alatt van olyan fajta műanyag.
Rossz szériát fogtál ki, megesik.
Én is Viper Mini ellenes vagyok, nekem a ház buildjével is bajom volt, hogy nem elég masszív ami a klikk érzetre ráment hosszabbtávon, meg a switchekkel is, idő után egy lagymatag rossz érzés volt klikkelni velük.
Nem beszélsz hülyeségeket, ez egy olcsóbb lebutított egerük, amiben sajna ez is benne van, hogy rosszat kapsz.
De ha jót fogsz ki belőle ennyiért ajándék.Mikor vetted és hol?
Sztem ha friss vásárlás simán csak vidd vissza.Viszont most szereztem egy Deathadder V2 Minit.
Ég és föld a különbség mindenhogy a Viper Minihez képest, csak hát elég elbaszott alakja van, ami keveseknek feküdhet.
Borzasztó pozitívan csalódtam a Razerben ennél az egérnél.[ Szerkesztve ]
-
válasz milan07 #88907 üzenetére
"Egyébként a teflonbevonat nincs lekopva a logitech-ről. Ugyanolyan jól csúszik, mint anno."
Az már 0 napos korában sem csúszik valami jól. A Logi legendásan gagyi talpakat használ az összes egerén.
"Értem. Szóval ha eltávolítom, akkor azzal csökkenteni fogom az eszköz teljesítményét."
Nem csökken semmi. Kicsit talán több lesz a cpi-deviáció; na bumm.
"Egyébként a szenzort miért jó félig leragasztani?"
Csökkenti a LoD-ot, ha magasnak találod (ennél nem lehet driverben állítani), de ez felületfüggő is. X-raypad AquaControl+-on vagy PureTrak Talenten nekem nem kellett, pedig utálom a magas LoD-ot, és állandóan emelem/repozicionálom az egeret. Beállítottam egy Goliathus felületi kalibrációt, oszt annyi. Hibátlan.
"Ha én ezt megcsinálnám, akkor fél nap alatt lejönne róla a ragasztó, és összekenné a padot."
Dehogy jön. Volt, amit hónapokig nyúztam úgy (aztán lett másik, amire nem kellett). Ha valami vacak szigszalag, és lejön, akkor raksz rá másikat.
A legegyszerűbb meg az, hogy veszel rá egy Corepad/Hyperglide szettet, ami kettéhúgyoz kb. bármilyen gyári talpat (az újabb batch-es Hati S-ét vagy az Xtrfy MZ1-ét pl. nem feltétlenül, azok hasonló szinten vannak). Bár az továbbra is érdekelne, hogy pontosan milyen padod van.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Evil Snowman
őstag
válasz Synthwave #88890 üzenetére
Négy. Nekem sem surrog (mondjuk a VU-khoz és a Orochi V2-höz képest kicsit hangosabb, de nem zavaró), se a Pro Glide-on, se a Gigantus V2-n, sem pedig az SS QcK CP 2077 Edition-on sem.
Bár a szenzor gyűrű nálam nem annyira érdes, de ha leteszem az asztal lapra, akkor nekem is billeg ilyen 1 mm-t szóval érdekes. Hard pad-on vagy egy glass pad-on érdekes lehet.Az biztos, hogy mindig van valami okosság a batch-eknél, mert amikor megjött a fekete VU, azt hittem, hogy valami hamisítványt küldtek, amikor összehasonlítottam az alját a Mercury-val. Negyed annyi szöveg és info van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
Topikgazda
válasz Evil Snowman #88912 üzenetére
Üvegpadon találtam pár billegős egeret .
-
-
Evil Snowman
őstag
válasz milan07 #88914 üzenetére
Nem tudom, hogy most ilyen alternatív valóságban élsz-e vagy csak álmodozó vagy, de a mostani gazdasági helyzetben 10.000 Ft a belépő szint sajnos. Nyilván most nem vesszük számításba a noname fosparittya (Hama és társai) egereket.
Egy komolyabb egér olyan 25.000-től indul mostanság.
Nem egyszer posztoltam akcióban egy többek között Viper Ultimate-et töltő dokkolóval 6x.000 Ft helyett 27.000 meg 31.000-ért az elmúlt 1-2 hónapban. Annyiért bőven megérték az árukat, lőttem is belőlük 1-1-et.
Nyilván nem a Razer a non-plus ultra, de az ismertebb nevek közül top 2-be benne van. Sajnos előfordulhat, hogy kifogtál egy hibás példányt, de ez minden gyártó esetében megesik sajnos. -
Casanova*
veterán
Én a helyedben a gyári talpra ragasztanék egy corepad talpat. Aztán a szenzor része biztos nem éri a padot.
Amúgy nagyon fain kis egér. Nagyon szeretem.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
milan07
tag
válasz Casanova* #88919 üzenetére
Egyébként hol lehet corepadet olcsón venni? Itthon 3200 forint a legolcsóbb.
Megpróbálom gariztatni, bár már bőven lejárt a 2 hét, van bármi esély?
Aztán eladom, mert a synapse 3 nagyon gyász. Ja egyébként alternatív valóságban élek, voltam olyan hülye, hogy azt hittem a razer is tud normális szoftvert csinálni.Ilyen állapotban mennyiért lehetne eladni? Ma reggel vettem használatba.
-
Zaied
Topikgazda
válasz Casanova* #88916 üzenetére
Casanova*
Az említett talpaknál jobb, a ház is masszívabb. Nincs az a kongó bongó hang, halkabb működés, ajándék full szett griptape.
Szóval ott olyan mintha vennél egy kicsi DA V2-t.A Vipernél érzed hogy ezt azt lespóroltak, lebutítottak a nagy tesóhoz képest és a 8-10ezres árat indokoltnak érzed.
Evil Snowman
A G-HUB is erre "fejlődik" szerintem. A SS Engine meg már ilyen is.[ Szerkesztve ]
-
"A+ Gaming egérpad, 240x320x4mm, Fekete 990 huf."
Na, jól kalkuláltam; ez tökéletesen kimeríti a no name random abrosz fogalmát.
"Amikor megvettem, nem gondoltam volna, hogy ennyire szar is lehet egy 10 ezer forintos egér."
Egyáltalán nem szar, csak nem árt rá egy after market talp szett (ez az egerek ~75 százalékára igaz, élen a 40-45 000-es Logikkal), meg alá egy értelmes pad (ez meg a jó egerek 100 százalékára).
"Egyébként hol lehet corepadet olcsón venni? Itthon 3200 forint a legolcsóbb."
Az annyi. De két szett van benne. 2-3-4 évig simán elvagy vele, ha nem üveg-, fém- vagy műanyag padon gyilkolod.
"Aztán eladom, mert a synapse 3 nagyon gyász."
Na, egyre homályosabbak a problémák.
"Ilyen állapotban mennyiért lehetne eladni?"
~4000+posta (én legalábbis többért már újat vennék), és az még egész jó, mert le volt már akciózva 6 pénzre is. Ezért szeretek használt patkányt venni. Már a kibontás pillanatában majd' fele annyit ér.
Amúgy a komoly egereknek újonnan a 10 000 forint kb. a legalja, az igazán finomak jellemzően 20-25 000 környékén szoktak menni (természetesen ezek még vezetékesek).
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
ferni
őstag
pontosan, a DA v2 Mininél nem érzem ezt, mint a Viper Mininél, ez egy nagyon is rendbe lévő egér minden téren, de tényleg óvatosan az alakjával, nagyon pici LODot se éreztem soha problémának eddig, Viper Mininél néha előjött.
Elég nagy kezem van (kb 20 cm), de még pont tudom használni.
Még szokom ezerrel, de eddig működik, Valorantban is meg lett az eddigi legnagyobb rankom vele Model O- amit váltott, az is egy kicsi valami, de ami ennyire kicsi és ergo kb ez az egyetlen opció.
Ice talpak meg a paracord azért biztos dob rajta valamit az enyémen, de a gyári Razer kábelek is jók az átlaghoz képest.Synapse meg rengeteget eszik a gépből, egy ilyen programhoz képest, akinek nem fullos a gépe sokat számíthat.
Szerencsére alapból 800 dpi az alap, szóval nem kellett letöltenem.
[ Szerkesztve ]
-
-
sutyesz96
őstag
Sziasztok, elsősorban munkához keresek új egeret, köszönöm az útbaigazítást előre is!
1. Mennyi a keret? 10k
2. Használtpiac játszik? nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? igen
4. Mire használnád az egeret? 99% munka
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? valahol a palm és fingertip közé tenném
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 17cm kb
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 800dpi
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) szeretnék vezeték nélkülit, kényelmes legyen napi 8-12 óra használatnál is[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
válasz milan07 #88933 üzenetére
"Pedig egy nulla a g hub-hoz képest."
A HUB tán nagyobb hulladék. Sőt, igazából a Synapse-szal csak annyi a baj, hogy erőszakos, amíg nem telepíted, meg kicsit sok memóriát eszik, viszont legalább relatíve áttekinthető, és működik. Nem kell hozzá minden modult felrakni.
"Emagról jött, a számla maga a garancia?"
Ha szerepel rajta a garancia, akkor az. De ezt nem fogják neked gariztatni.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Teasüti
nagyúr
válasz Synthwave #88881 üzenetére
Köszi és Jaffának is!
Kiderült, hogy a G100s-ben gyárilag ilyen Omron D2F (jobb és bal egérgomb) és Kailh kapcsolók (görgő és DPI gomb) vannak.
És ez az Omron döglött meg alig egy-két év alatt közepes használattal (küldi sorozatban a jelet egy tranziens lenyomási ponton, aminek ott se kéne lennie). Ennél tartósabb kapcsolók nem léteznek? Mit tettek 20 éve az egerekbe?[ Szerkesztve ]
-
válasz sutyesz96 #88934 üzenetére
"valahol a palm és fingertip közé tenném"
Ez a kedvencünk. Mintha bemennél egy autókereskedésbe, és kombi roadstert kérnél, amiben elfér az egész család és kempingcucc, de csak kétüléses. Innen kéne rábökni valamire.
"Mennyi a keret? 10k + szeretnék vezeték nélkülit"
Mivel a használtpiac nem játszik, így felejtsd el. A legolcsóbb ajánlott wireless a Logitech G305, és az ~15k, viszont talán a többi feltételnek is megfelel. Energizer Lithium Ultimate AAA elemmel és egy darabka alufóliával 82 grammra levihető a tömege, ezt mindképp ajánlott meglépni.
"kényelmes legyen napi 8-12 óra használatnál is"
Senki sem fogja megmondani, hogy mi neked a kényelmes egész napra. Ezt egyedül te tudhatod.
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
válasz Teasüti #88936 üzenetére
Amikor a G100s még téma volt, úgy emlékszem, sok panasz volt rá. Eszi a kapcsolókat.
Pontosabban,
nem csodálkoznék ha a benne lévő kapcsoló, ami csődöt mond, az egy másik egérben még jól működne. Ilyenre is láttam itt egy kommentet, csak nem biztos, hogy pont a G100s-sel.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Evil Snowman
őstag
válasz milan07 #88940 üzenetére
Hát nem tudom milyen laptopot használsz, de a céges belépő HP 250 G8-on egy i5 1035G1 proci és 8GB RAM társaságában röhögve elfut és nem lassítja be a gépet.
Ugyan ez a helyzet a párom régi 8 éves Asusánál is, amiben egy i5 4200U proci és 8GB RAM van.
Most vagy az van, hogy te még valami őskövület laptoppal nyomod, vagy pedig ott más lesz a probléma.A macro megjegyzés nagyon vicces, gondolom az azzal kapcsolatos kijelentésednek is kb annyi a súlya, mint a korábbi:
"nem egy gagyi egérpadom van, A+ Gaming egérpad, 240x320x4mm, Fekete 990 huf." -> lassan egy liter benzin lesz ennyi. Szóval de, az egy gagyi egérpad.De, hogy érdemben segítsek is, itt van pár Macro tutorial, bár szerintem úgysem fogod végig nézni:
(47) How To Get The Fastest Macros On Fortnite With Razer Synapse *2021* - YouTube
(47) Razer Synapse 3 : How to use Profiles, Macros, Connect & More - YouTubePersze értjük, hogy neked nem jött be a Razer Viper Mini, vár a Logitech, aztán majd fél-egy év után cserélhetsz mikrokapcsolót, mert elkezd double-clickelni, a talpáról meg ne is beszéljünk a legtöbbnek.
-
ferni
őstag
válasz Evil Snowman #88941 üzenetére
Játék mellett lassít sokat mikor alapból terhelve van a rendszer, ha pl laptopról tolja az ember vagy gyengébb gépről egy olyan játékkal ami megfuttatja rendesen az adott rendszert.
Pl Discord is katasztrófa ilyen szempontból, csak a TS.
[ Szerkesztve ]
-
válasz milan07 #88940 üzenetére
"a synapse-al normális macrot sem lehet csinálni"
Nem tudom, nekem sikerül, és nem kell hozzá két fizikus diploma. Pontosan ugyanaz az 1 x 1 bonyolultságú procedúra, mint bármilyen más driverrel. : /
"ráadásul úgy belassítja a laptopomat, hogy az nem igaz."
Ideje váltani a Core 2 Duo platformról. : /
"Na mind1, jó lesz nekem a logitech",
A köztudottan gagyi mikrokapcsolóival és talpaival, illetve a parakábelt hírből sem ismerő vezetékes cuccaival. Meg persze a Synapse-nál gagyibb szoftveres hátterével. Van is, meg volt is számos Razerem és Logitechem is, szóval nem csak hasra ütök. De visszakeresve úgy látom, hogy te sem voltál elájulva tőle.
"soha többé razer, eladom mindkettőt."
Egyáltalán nem vagyok Razer fan, de azért a három perc alatt orvosolható, rücskös szenzorgyűrűtől szépen eljutottunk azösszesrajzerbiszbaszegymoslék földjére.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#88942) ferni: "Discord is katasztrófa ilyen szempontból"
Lövésem sincs, hogy milyen őskövületeket (vagy mennyire teleszemetelt operációs rendszert és mennyi háttérben futó, fölösleges folyamatot) használtok (pedig nekem sincs egy húdebika gépem), de lehet, hogy legalább a hardveres gyorsítást célszerű lenne kikapcsolni, és a GUI komplexitását visszábbvenni egy kicsit (avatárok, gif-ek megjelenítése például). Amúgy a TS nem váltja ki; az egyik alma, a másik meg narancs.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz Eugene Roe #88937 üzenetére
Úgy érted gyárilag hamisított kapcsolók vannak a Logiban?
5 év se túl impozáns a 10+ évhez képest a 25 évvel ezelőtti irodai egérhez képest, ami kvázi kiszolgálta a gyerekkorom.
#88939izee
Azt el tudom képzelni, hogy a belépő model kicsit hiányos elektronikailag. Lehet a többi jobban szűri a Prell-t. Passz.[ Szerkesztve ]
-
válasz notika77 #88944 üzenetére
Nekem azért sikerült vele két EU TDM dobogóra feljutni Kvékben. Valószínűleg azért, mert nem látta el a TS funkcióját. A másik kettő TS-sel volt.
Sőt, napi rendszerességgel, folyamatosan használom, gyakorlailag egész nap megy, bármit csinálok, mert a PH! szerkesztőség is ezen keresztül kommunikál. Hibátlanul, teszem hozzá. Egy időben volt vele cseszekedés a mikrofonnal, de érdekes módon az is közvetlenül egy Windows frissítés után jött elő.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
-
milan07
tag
válasz Synthwave #88943 üzenetére
Hűha, látszik is, hogy ti még sosem macroztatok. Teljesen használhatatlan a macro menü, még ahk-val is ezerszer jobbat csinálok.
Komolyan visszanézted az üzeneteimet?
Anno nagyon utáltam a logi g102-t, nincs ebben semmi titok. Rossz volt a fogása és nem tudtam vele célozni, de aztán megszoktam és megszerettem.Az, hogy mennyire potato a gépünk, az szintén irreleváns, mivel csak a synapse-nál jön elő ez a probléma. Semmit nem tud, de legalább sokat fogyaszt. Logi szoftverével miért nem volt gond? Haveromnak ajánlottam a viper minit, és ő is panaszkodik, hogy belassítja a gépét.
[ Szerkesztve ]
-
válasz milan07 #88949 üzenetére
"Hűha, látszik is, hogy ti még sosem macroztatok."
Valóban. Soha nem csináltam még ilyet.
<sarcasm off>
"Komolyan visszanézted az üzeneteimet?"
Vissza, mert már a végére akratam járni ennek az inkonzekvens történetnek. A következetesség és a széleskörű viszonyítási alap mintapéldái.
"Az, hogy mennyire potato a gépünk, az szintén irreleváns,"
A másodlagos gépemen is hibátlanul megy, pedig az közel sem mai technika (Q77, i5-3350P, 2 x 4 GB DDR3, GTX 650 Ti). Tegyük hozzá, hogy rendesen karban van tartva az operációs rendszer. Lehet, hogy beröffentem a tualatinos Voodoo boxot vagy a P233 MMX-et, hátha azokon megfekszik.
"Semmit nem tud "
Egértől függően csak kb. bármit is.
Én is sokkal jobban szeretem a pár megás standalone drivereket a la G-Wolves vagy Pulsar (vagy a full Plug and playt), de a Synapse-ra (amit amúgy nem kifejezetten kedvelek) azt mondani, hogy semmit sem tud, netán kevesebbet, mint a G HUB, az "kissé" meredek. Azt is lehetne rá írni, hogy mondvacsinált indok. Vannak hibái, de hogy nem ez, az biztos. : >
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Politika
- Projektor topic
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest