Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz milan07 #88888 üzenetére

    Milyen pad ez?

    Mindenesetre az autó rossz analógia, mert mielőtt megveszem, megyek vele. Egyéni szinten meg 40 milliós kategóriában is haszáltat vennék, így azt még vagy két komoly szaki is átnézné A-tól Z-ig a kasszához fáradás előtt. Na jó, ez irreleváns.

    "Egyébként ha a talpat leszedem, és rendelek hozzá újat, az már majdnem 5 ezer forint."

    Nem kell rendelni semmit, csak leszeded a szenzorgyűrűt...

    Milyen kimagyarázás? Neked surrog, itt háromból három embernek nem. Igen, az az egér annyiért ajándék, függetlenül attól, hogy személy szerint mit gondolsz róla. Korrekt szenzor, korrekt összeszerelési minőség, optikai kapcsolók, a kábel sem egy határ fos, a talpai meg megeszik reggelire a Logi gyáriakat, beleértve azokat is, amik a 45 ezres G PRO X Superlighton vannak. És még gusztusos RGB is van rajta, ha valaki erre izgulna. Mindez 60 grammal és 10 000 forint alatt. Megfelelő fogási preferencia esetén eléggé kimeríti a best buy fogalmát.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák