Új hozzászólás Aktív témák

  • nyul105

    senior tag

    válasz arcitec #85915 üzenetére

    Fent vannak, de a logitechg.com -on. Ez is a logitech-é, a g mint gaming ugyebár.
    A g102 ugyanaz, mint a g203. Nem tudom, miért más a neve, azt gondolnám, hogy más régióban/országban valamiért máshogy számoznak.

    Van prodigy és lightsync verzió, az jobb kérdés, hogy miben más. 2 perc googlezás alapján a lightsyncnek trükkösebb az rgbje, talán a billentyűzettel szinkronosan világít.

    Megtévesztő, mert ha jól emlékszem van lightspeed is az egereikből, amik könnyebbek talán, úgy rémlik.

    Valamint van hero is, amiben más a szenzor, és a vezetéknélküli esetben többet bír az akksi.

    Sajnos a téma nem érint, így nem vacakolok vele, de van egy rakat review, ami szerint az újabb verzió (core/prodigy/lightspeed/lightsync/hero) mindig valamit mókoltak a fent említetteken túl.

    A szoftver telrpítőoldaluk nem túl felhasználóbarát, mert van egy rakat nyelv, rakat verzió összehányva. Mondjuk nekem a g403, g502 és a g710+ billt is lazán felismerték.

    Egy negatívum a szoftver terén, hogy ha a szoftvert felteszed, akkor nem tudod kikapcsolni a billentyűzeten a makrógombok tárolására használt gombokat teljesen, az egyik mindig világít...(cserébe a billentyűzetet simán vezérli a windows, szoftver nélkül is). Ez engem anno filmezéskor zavart, de már megszoktam, mert az egér miatt fel kellett tennem.

Új hozzászólás Aktív témák