Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Solymi81 #63982 üzenetére

    Hmm provided I recall correctly, someone just changed the latest commenst from OFF to non-OFF. Weird, something is going on here...who's the culprit? :D

    "Ezért is említettem, hogy egy nagyon zanzásított egy-két mondatos figyelemfelhívó elég lenne annak aki csak egy egyszerű egeret akar magának, hogy mire figyeljen vagy milyen különbségek lehetnek, aztán onnan majd kitalálja magának, hogy melyik az ő egere."

    Bár nem hiszem hogy az én véleményem különösebben számít, de egyetértek, szerintem is felesleges külön topic, érdemi tartalommal nem nagyon lehetne feltölteni, sem az összefoglalóját, sem a hozzászólások szekciót. Szerintem is bőven elég egy picit kibővíteni az összefoglalót ezzel kapcsolatban, esetleg írni egy blogbejegyzést és arra dobni egy linket, és csápá. Itt is bőven elfér egy-egy nagyonócsó, szenzorilag gyatra egérrel kapcsolatos hsz vagy akár ajánlás, már ha van valakinek valamivel konkrét tapasztalata. Max akkor látnám értelmét, ha most hirtelen a hozzáértőbbek elkezdenének "ipari mértékben" vásárolni az olcsó egereket, aztán azokról írni egy-egy véleményt némi használat után. Persze ez a kényelem és tartósság kérdésekre ugyanúgy nem adna választ, meg eleve kitől lenne elvárható ez, még ha mindig élnének is az elállással, milyen macera ez már...szóval meh.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák