Új hozzászólás Aktív témák

  • ArmStrong2

    csendes tag

    Sziasztok!

    Én egy Logitech G500-as egeret használok, és nagyon bejön! (az más kérdés, h megérte-e a pénzét: 20e) Viszont egy kis segítséget szeretnék kérni, valaki olyantól aki szokott Counter Strike-ozni (vagy bárki, aki tud segíteni). Eleinte föltekertem a DPI-t maxra (5700), és a windows beállításoknál levettem a sebességet 1-esre. Természetesen az első benyomásom az volt, h milyen szuper (a régi egeremhez képest), de később valahogy furcsának éreztem. Elkezdtem utánaolvasni, és olyan információkhoz jutottam, h a windows-os sebességállításhoz nem szabad hozzányúlni (a 6os középértéken kell hagyni). Első kérdésem Miért? Közép a 0, és attól balra vagy jobbra lassít vagy gyorsít?

    Szóval beállítottam középre, de így le kellett vennem a DPI-t kb. 3500-ra, h elfogadható legyen az érzékenység. A CS-ben a sensitivity 1.0-ra állítottam a 20-as skálán. A második kérdésem, h a cs-n belül ez az érték mit állít? Illetve rosszul kérdeztem, mert azt, h mit azt tudom, hanem , h hogyan? Ez is hasonlóan működik mint a windows-os beállítás?

    Nekem az az elképzelésem, h a windowsos sebességállítás középen, CS-ben letekerve 1.0, és a DPI addig mehet fel amíg nem túl érzékeny. Ez így jónak is tűnik, csak akadt még egy bibi. A setpointban levettem a gyorsulást, de még mindig gyorsul!!!! Úgy hallottam, h a gyorsulást ki lehet kapcsolni a windowson belül (legalábbis XP-n). Win 7-en is működik? Ha igen hol?

    Ha valaki tud, légyszíves segítsen....

    Előre is köszönöm!

    Ui: Ha van valakinek ötlete, h mi lenne az ideális beállítás, szívesen fogadom! :R :)

Új hozzászólás Aktív témák