Új hozzászólás Aktív témák

  • asadasad22

    őstag

    válasz Synthwave #5662 üzenetére

    a G9 pontosabb eger mint az MX518, a 400 dpi-s ms egered szenzorat meg elmossa, szoval ha nem kovette eleg pontosan a "rantasi vektorodar" mig a 400 dpi-s ms eger szerinted pontos volt, akkor vagy te szamolod felre azt a rantasi vektort es a 400 dpi-s falsh erteket szoktad meg, es a tenyleg pontos eger tunik rossznak, vagy valami szosz lehetett annak a G9-nek a szenzoraban, vagy alapbol hibas volt.
    full felesleges es parasztvakitas a sok Hz, erre sajat magadnak felhekkeled 500-ra az alapbol toredeket tudo cuccodat? kicsit sem erzed hogy sajat magadnak mondasz ellent?
    sulyokat en sem hasznalok, de van aki szerint hasznos. rosszabb mindenesetre semmikeppen nem lesz attol, hogy megvan ra a lehetoseg.
    a te dpi beallitasoddal 40 centi hely kell egy teljes fordulathoz egy akarmilyen felbontason. fullhd-n az meglehet egy meter is. namost te lehet hogy amikor jatszol, az egyben kartornat is jelent, de reszemrol: a f@sz fog fel metereket hadonaszni amikor meg akar fordulni, nincs is annyi hely az asztalomon, nincs is akkora egerpadom, es ha lenne sem jutna eszembe sem ilyesmit csinalni. es en fullhd monitoron jatszok. igy talan megerted hogy az altalad kedvelt 400-as dpi ertek helyett miert inkabb kb a 2000-4000 dpi savban vagyok altalaban (egyebkent ha sok lenne, jatekon belul le lehet venni az egererzekenyseget ami altalaban pontosabb celzast jelent, de semmikeppen nem hatrany megintcsak)
    makrok hasznalatahoz meg semmifele plusz driver nem kell, lefogadom hogy sokkal egyszerubb hasznalni mint keybindelni billentyuzeten, arrol nem beszelve hogy az eger gombjai kicsit jobban keznel vannak. ez is csak elony lehet, hatrany semmikepp.
    szoval lehet itt felrebeszelni, meg merlegelni, hogy pontosan mennyit is ernek a plusz extrak amiket egy fullos gamer eger tud, ahogy mar mondtam.

    de a vita amirol szol: az a kijelentesed hogy az MX518 jobb a G500-nal es G9-nel, 100% bullshit, ezen remelem nincs mit magyarazni.
    az ar/ertek aranyokrol mar lehet vitatkozni ahogy mondtam, de te nem errol beszeltel. gondolom ha 2 forint miatt is inkabb vennel egy hasznalhatatlanul fos kabeles egeret, akkor nalad ez a szempont eleg sokat szamit, es valoszinuleg mindossze ez all az egesz herce-hurcank mogott: te ar/ertek-rol beszeltel es bar azt mondtad, nem arra gondoltal hogy az az MX518 vagy plane egy akarmilyen 400 dpi-s eger jobb lenne az egyik legjobb high-end gaming egernel, mert az ugy eleg nevetseges lenne. es ez igy mar teljesen el is fogadhato, en is szerettem az MX518-at, nagyon megerte a penzet.

    a te mottod ez lehetne: szidjunk olyan egereket amiket soha nem is fogtunk a kezunkben es amire soha se lesz penzunk (vagy sose szanunk ra annyit), szidjuk a featurjait, aminek egy reszerol nem is tudjuk hogy hogy mukodik, a masik felet meg utolag belehackeltunk a sajat egerunkbe is (annak ellenere hogy qrvara haszontalan dolgok, annyit azert megertek hogy utanaolvassunk es az egesz gep usb rendszeret felturbozzuk miatta ugye..), es mi leszunk a faszagyerekek. :R az ms imo-ddal meg nem fogsz 50szer jobban loni mint egy g500-al (ha jo alatt a pontossagot ertjuk), de meg feleugy sem :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák