Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz dudika10 #5555 üzenetére

    Az a gondom, hogy ez a LOD érték is lehet szubjektív, hogy mi az ami már zavaró, mert nyilván van aki magasabbra emeli az egeret nálam, ezért kéne valami táblázat legalább a népszerűbb egerekről, de elég kevés helyen találni ilyen teszteket, amik erre (is) ki vannak hegyezve. Én a melóból hazahoztam annó egy rakás fajtát, de mind belemaszatolt amikor odébbdobtam és játék közben nem tudom kontrollálni, hogy milyen magasra emelem, de olyan egy-két mili lehet az a távolság amit megszoktam, mert a golyó annyit dudorodik ki a sík felületből amikor megemeled és azon felül semmit nem emelek rá. Mondjuk mind optikai volt amit bennt találtam, lézer nincs a rabszolgáknak ugye. Próbáltam ilyen csuklótámaszos egérpadot, de túl kemény benne a zselé, nekem nagyon nem vált be, még rosszabb mint anélkül.

    Formára az MX518 lehet orvosi szempontból előnyösebb amennyire ki tudtam hámozni a neten elérhető orvosi cikkekből, hogy hol kell hogy megtámasszon, hogy természetes legyen a kéztartás. Az a gáz hogy nekem se volt soha baja a csuklómnak 2-3 évvel ezelőttig, pedig annak idején amikor kijött a COD órákat multiztam zsinórban, rengeteget, mostanában ötödannyit se játszom, szerintem nem múlik el teljesen az a baj, rohadt egy dolog ez, nehéz tőle megszabadulni, ha munkában több órát netezel, szinte lehetetlen. Pihentetni kéne teljes szgép megvonással, de hol van még a nyári szabi...

    (#5556) Forceman

    Néztem, marhajónak néz ki, csak az Istennek nem találok róla LOD értéket, pedig rágugliztam, formára nagyon jó, már képről látszik, de amíg nem tudom biztosan, hogy nem magas a LOD-ja addig ennyi zsét nem merek kifizetni érte, mert használtan nehéz eladni drága egeret, aztán a guta üt meg ha elköltök egy kalap pénzt és még csak nem is jó.

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák