Új hozzászólás Aktív témák

  • dobragab

    addikt

    válasz PR0JECTNR56 #53392 üzenetére

    Relax, az összefoglaló segít, de tényleg. PH-n az egyik legnaprakészebb és legjobban használható ÖF ebben a topikban van.

    :R

    (#53390) VinoRosso

    Ha ezt egy boltban élőben játsszák el velem akkor egy gyengébb pillanatomban úgy b..om pofán az eladót, hogy a fal adja a másikat.

    A boltban az eladó azt fogja mondani, amit a kedves vagy kedvetlen vevő hallani akar, policy és anyagi érdekeltség miatt is. Nekünk semmi okunk, hogy kib*sszunk veled, a segítségadás helyetti trollkodásból kinőttünk. Nem véletlenül mondták, hogy vezetékessel jobban jársz, mert sajnos alig van jó wireless egér, azok sem 5k-ért. 5500 körül indulnak a tényleg JÓ, vezetékes egerek ebayen. Ezért próbáltak erre rábeszélni.

    Az nem „mentség", hogy nem gamer egeret szeretnél, sajnos amelyik nem gamer, abban mind ótvar szenzor van, de még a „gamer"-ek között is. Különben ráírnák, hogy gamer.

    Az a helyzet, hogy mi érezzük, mennyi különbség van a kettő között, és ha használtál volna jó egeret, sose kéne többet olyen vacak. Épp ezért az ellenségeinknek sem ajánlunk olyat, még ha nem is lenne bajod vele. Nem pénzé' mondjuk, hanem jószándékból.

    Az igényelt segítség pedig megadva, csak ne a lap alján keresd, hanem a tetején. Hadd idézzem saját magam.

    Természetesen előfordul, hogy valakinek mindenképp szüksége van egy vezeték nélküli egérre. Itt sajnos ilyesmire nincs komoly tapasztalat, akkor jársz a legjobban, ha bemész egy random boltba, végigfogdosod a kiállított példányokat, és megveszed, amelyik kényelmes.

    Szerintem mindegyik itteni őslalónak akadt a kezébe sok, túl sok wireless szutyok, mégse lehet objektíven válogatni közülük, a legfontosabb objektív szempont szerint mindegyik hulladék. Nem véletlen, hogy nem nagyon foglalkozunk velük.

    [ Szerkesztve ]

    Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Új hozzászólás Aktív témák