Új hozzászólás Aktív témák

  • Gordiann

    őstag

    Sziaszok!

    Történetem: :B

    Már évek óta egér keresésben vagyok. A keresés tárgya: nem hangosan kattogó egér.

    Egyszerűen hihetetlen, hogy alig találni a piacon halk egeret!! A logitech és Microsoft csúcs egerei is amikor kipróbálgattam őket a nagyáruházakban klikkelésre -számomra- zavaró hangot adnak ki magukból. Ez egy csöndes szobában baromi zavaró. Egy fehér macbook-om van pár éve, amikor tudom ennek a touchpad-ját használom amikor tudom, mert ez hangtalan.
    Médiamárkban 1 éve kb. találtam olcsón (kb 4000 Ft-ért) egy Kensington Ci65m egeret, ami megfelelt az elvárásaimnak. Kicsit kicsi, meg kb fél méterre tudom elvinni a vevőtől, de amikor megvan a fél méter akkor nagyon tuti, mert halk ( "tömött hangon" kattan), megfelelő a fülnek ;)

    Most már sokadszorra felkerekedtem, mert valami távolabbra vihető kényelmes egeret szerettem volna. Na vettem is egy Logitech V470-et, akciós volt, de hát elfelejtettem, hogy nekem feltétel a halkság :B ("éles hangon" kattant és hangosan). Emellett bezavart neki az itthoni Wifi, merthogy bluetooth-os. Így eladásra került.

    És a mai nap: Microsoft Explorer Mini Mouse. Nem volt olcsó. 12400. :(
    Mammutban megfogtam, hú mondom ez mi. Az eddigi leghalkabban, "legtömöttebben" klikkel. Beleszerettem, kérdeztem mennyibe kerül, aztmondta az emberke, hogy nem eladó, kiállítás csak :DD Mondom köszi.
    Felmentem az edigital-ba. Ott meg is vettem. Most pedig elégedettséggel használom. :C
    Eléggé kézreáll. A bluetrack technológia miatt minden felületen elég jól megy, a 2,4 Ghz miatt pedig sok méterre távolvihetem a vevőtől. (ami elég kicsi szerencsére) Szóval nagyon tetszik. Egy hibáját találtam: van egy apró billegése, nem egyformán ér le az alja, de nem zavaró.
    Ajánlom mindenkinek!

    (Érdekes, hogy a "nem mini" sima Microsoft Explorer Mouse nem halk! Nem tudom miért...)

    De úgy néz ki, hogy végre megtaláltam az áhított egeret és ez a lényeg. :C
    Remélem segítettem valakinek a keresésben....

Új hozzászólás Aktív témák