Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    válasz kemotox #41053 üzenetére

    És neked nem esett még le, hogy itt elsősorban játékra ajánlanak egeret?

    Öreg hiba. -> Milyen egeret válasszak játékra és/vagy precíziós munkára? <- nem ez a topic címe.

    Tegyük fel, hogy betéved topicba egy úriember és azt mondja:

    "Sziasztok!

    Lehetőségem van számítógép előtt ülve havi nettó 300.000-et / havi nettó 1milliót(I) (<- válaszd amelyik tetszik) (/I)keresni irodai programmal. Erre szükségem van egy jó egérre, ami passzol a munkahelyi dress code-hoz(I)(na jó ez baromság, de a lényeget értitek)(/I). Többek között nem világíthat, fehér szín előny. Kellene oldalt két gomb, mert rengeteg böngészéssel jár a munkám és button 4-5 -tel megkímélem magam a kurzormozgatástól(+klikk), utóbbi akármilyen precíz, az 2 lépéses lenne és fáraszt. Imádom az IME 3.0 és MX518 formáját is. Otthon ezek vannak meg, de nem viszem be, mert még valaki eltulajdonítaná...Sajnos ez az igazság.
    Nos megtehetném, hogy ráköltök, de a cégem úgy döntött, hogy rajta keresztül bármelyik típust ingyen megkapom. Úgy gondolom, pénzügyileg luxus lenne kihagyni az alkalmat, de nincs nagy választék: mindenféle HP és Lenovo egerek, meg Cherry, Kensington márkájú egerek, meg egy két lim-lom márka(pl. Zalman)
    Kérem a segítségeteket választani egy jót, ami prezentációs célra laptop mellett mindenféle főnökök között hát legalábbis megállja a helyét. Másokat se és engem se idegesít fel. Évente csak egyszer cserélhetek egeret, addig bírja ki, ha nem nagy kérés. Ne legyen vérgagyi, nem a tescoból vásárolok. Köszikeh!"

    Ez az úriember kis-nagy topic-unkba... be sem ír :K

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák