- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
veterán
válasz dobragab #41223 üzenetére
Én nem mozgok ebben a témában, de most megcsináltam ugyanezt az IMO 1.1A-val:
Az a jó, ha szép egyenletes a grafikon, és nem olyan cikk-cakkos, mint az előzőnél? Vagy mit kell figyelni?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Ribi
nagyúr
válasz csabyka666 #41252 üzenetére
Megy az jobban is, rántsd meg rendesen.
-
Ribi
nagyúr
Gyorsan csináltam 1 tesztet Icon7 Z300 egérkével és kicsit fura kinézetű az ábra. Ez mitől lehet?
Ha viszonylag lassan mozgatom is ilyen.[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
-
Ribi
nagyúr
válasz dobragab #41255 üzenetére
Mouse rate checker 4-700 körüli értékeket ír, de van hogy 1700-at.
W8.csabyka666: Gondolom igen.
Én sem vagyok már gyorsvonat, de ha kicsit ráhasalva az asztalra jól megtolom az egeret (nyilván nem értelmes mozgatási metódus), akkor szép értékeket ki lehet hozni.[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Én is arra jutottam, hogy ott lesz a lényeg. Egyébként finomabb kézzel is lehet érezni, hogy van különbség, máshogy mozog a kurzor, legalábbis én érzem, hogy ég és föld az IMO meg a Genius.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
őstag
Én is egér után nézelődve keveredtem ide, tényleg jónak tűnnik ez a Kana. Persze a piac törvénye mükődik feketében több mint 2 ezerrel drágább
Egy mx anywhere egerem van, és elkezdett idegelni a mikro lagokkal. Régen elégedett voltam vele, most az új is idegesít (ez már a második). Biztos kezdek túlérzékeny lenni...
-
Vanir
veterán
A G400s ára elég jócskán felkúszott, már 15 rongy felett van ebayen.
-
HoaryFox
őstag
Megjött az ASUS ROG Gladius egérke
Először kézbe fogtam, mondom "WTF?", képen nem nézett ki ilyen nagynak (ez már lassan nem egér, hanem patkány)
De tökéletes a palm-os egérhasználatomhoz, csak egy picit mégis szokni kell a méreteit
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
félisten
Sziasztok!
Programozáshoz, grafikai munkához, és általános felhasználásra keresek egeret.
Feltételek:
- ne akadjon semmilyen asztallapon
- a görgője dönthető legyen oldalra, de a görgő középen lenyomásakor ne nyomódjon meg oldalra
- kénylemes legyen hosszabb távon is
- egyszerű legyen a formája, nem szeretnék nagyon kitekert formátA fentieknek miatt egy Logitech RX-250-t vettem, de valahogy nagyon nehézkesen tudom használni.
Vagy az asztalon akad kissé, vagy a gyorsulással, pontosságával vannak gondok, de észrevehetően sokat kell vele korrigálnom a pozíciót, amikor kisebb gombokra kattintok, vagy amikor hosszú útvonalon mozgatom az egeret (pl. egyik monitorról a másikra) a klikkelés elött.
A régi Revoltec lézeres egeremmel nem voltak ilyen gondok, csakház az tönkrement és a formája sem tetszett.
Az olcsóbb kategóriábak keresek, egyelőre 3K alatt, aztán ha itt nincs megfelelő típus, akkor meglátjuk, hogy mennyit kell rátennem.Szerintetek milyen rágcsáló lenne az ideális?
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
PitLee
őstag
válasz csabyka666 #41256 üzenetére
Van egy ilyen szösszenet englisül, talán majd egyszer valaki lefordítsa, hogy növelje a Magyar egerészők szakmai tudását és kiemelje kis hazánkat az szürke egér használok sorából
-
dobragab
addikt
Először menj be egy MM-ba, vagy Pixelbe, és találd ki, hogy milyen forma kényelmes.
(#41272) Bici
Egy oldalgomb csak akkor lehet kényelmetlen, ha útban van. Nem megnyomni bármelyiket lehet.
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
félisten
A görgő jobbra-balra nekem a nagy táblázatok, sql lekérdezések, és egéb széltében terjedelmes dolgok görgetésére kell. Az oldalsó gombok számomra kényelmetlenek, mert fogást kell váltani az egéren.
Ha netán van olyan egér, amin az oldalsó gondok kénylemes helyen vannak (pl. kétoldalt), akkor az is jöhet.dobragab: Az rx250 formája tökéletes volt, de ránézésre a g100s is. A döntött, nagyon kézbe símuló egereket nem szeretem.
(#41271) Ribi: Revoltec W102 volt.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
dobragab
addikt
Ismerősöm Logitech B110-et használ, szerintem annak a szenzora egy fél fokkal tűrhetőbb az RX250-nél, és oldalra dönthető a görgője.
Sajnos ajánlott egerek közül nemigen van olyan, dönthető a görgője, talán csak G502 tudja, az meg baromi drága, nagy és nehéz. Ja és nehéz. Nagyon nehéz
-
-
Fricrich
tag
Üdv!
2 egér között vacillálok.
Mionix Naos 7000 vagy Logitech G402.
Szerintetek melyik a jobb választás? Fogásra mindkettő megfelelő számomra. -
bodo753
tag
sziasztok
lassan lecserélném a mostani egerem és nem sok olyat találtam ami tetszik is,de a roccat kone pure optical az nagyon,csak kicsit drága.
Van hasonló,de olcsóbb a piacon? -
dobragab
addikt
válasz bodo753 #41282 üzenetére
KPO / KPM elég egyedi egér. Nem láttam még hozzá hasonló ajánlottat. Pedig kb. 10 jó egerem van most itthon, és pár másikat már eladtam.
Jobbkezes, oldalgombos, nagyon jó anyagból készült, jó a szenzora, és mégis sokkal kisebb, mint mondjuk egy G400. DA-nál meg pláne. Görgetés isteni, görgő lenyomását utálom, de más nem panaszkodott erre.
Ilyesmit nemhogy olcsóbban, de sehogy nem kapsz. Persze az ikertestvére, a KPM majdnem ugyanilyen.
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
Akinek kicsi a Roccat Kone Pure Military, annak itt a sima Kone méretű 3310-es Amazon Black Edition.Roccat Kone Pure Optical Black Edition
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
ReSeTer
senior tag
Normális az, hogy ha alacsony érzékenységen játszok 1200dpi-vel egy genius netscroll 200 optikaival, akkor egyszerűen egy sima fordulás is lassított felvétel? A kis mozgások gyorsak, de a hosszú úton rántom az egeret, akkor lassú.
-
ReSeTer
senior tag
válasz jaffa 2843 #41290 üzenetére
Jó de régen amikor ilyen alap egerekkel játszottam, nem tapasztaltam ezt a problémát. Ez mind azért lenne, mert levettem elég alacsonyra a sens-et, aztán most nagyobb utat tesz meg az egér ugyanakkora távolsághoz, és ezt nem bírja követni?
Akkor az egyetlen megoldás, ha felveszem a senset?
[ Szerkesztve ]
-
bodo753
tag
-
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Evil Snowman #41296 üzenetére
Military jobb vétel. A padot meg azzal a lendülettel el lehet adni 4-5 ezerért.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
bodo753
tag
válasz Evil Snowman #41296 üzenetére
köszi szépen,van már egy razer goliathus-om,az egérpados topikban ajánlották,és egész jól bevált.
lehet inkább eladom és akkor lehet 10-ből lett egy jó egerem
még alszom rá egyet,majd megálmodom hogy legyen,a végén még tényleg egérrel fogok álmodni -
Evil Snowman
őstag
válasz jaffa 2843 #41297 üzenetére
Hát igen nekem is csak a LOD állítás hiánya fáj a KPO-n, de hozzászoktam. Btw kösz a tanácsokat, amiket anno adtatok, nem bántam meg.
-
dobragab
addikt
válasz Evil Snowman #41299 üzenetére
tapefix
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest