Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    Jujujúúj, 3 HÉT után visszajött a G100s.

    Csak az a kérdés, hogy egyáltalán minek?

    Először még vissza se akarták küldeni ugye, aztán gondolom a TARTALMAS e-mailem megváltoztatta a véleményüket. Jajjdejó.

    Azóta már ugyanúgy volt pár disconnect-reconnect (az első volt, hogy kipróbáltam QL practice-ben - és már az ELSŐ percben hallottam, hogy tutul az USB-hang), a random balra / balra-fel elmászó kurzor talán még rosszabb, mint volt, a legszebb meg az egészben, hogy olyan hanyagul csavarozták össze, hogy majd' fél centire szét tudom nyitni a hátulját, de azért rábaszták a hátsó talpat, hogy az alatta lévő ragasztóréteg szétbarmolása nélkül ne is tudjam normálisan becsavarozni. :C
    Legalább most már "működik", ha bedugod. Gondolom, egy ideig talán.

    A mikrokapcsolókat szerintem kicserélték. A középső klikk az jó is, a másik kettő viszont olyan, mintha egy moharétegen keresztül akarnék valamit pöckölgetni. Nagyon finom. A fémilliós kérdés, hogy vajon milyen utángyártott mocskot dobtak bele?

    Szóval elküldtem egy selejtet, és miután majd' egy hónapot ültek rajta, visszakaptam egy selejtet.

    :W

    Oszt most még küldenek mailt, hogy elégedett vagyok-e, lmao. Ki is fejtettem nekik, hogy mennyire.

    Ha még ezek után sem cserélik egy vadi újra (NEM "javított" fércselejtre), akkor ennyit a Logitech-ről.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák