- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz Pete55555 #39149 üzenetére
Gamer iskola első osztály, ismétlés: A fingertip fogás minél inkább tolódik a palm grip felé, a kéz annál alkalmatlanabb finomabb mozgatásokat végezni az egéren, és ezzel együtt a high sens játékra, viszont annál alkalmasabb az egér gyors mozgatására (ergo low sens játékra) a biztosabb fogás miatt.
-
ati888
senior tag
Na megjött a G502 egerem. Az első benyomások:
- Nekem egyáltalán nem nehéz (MX1000 után mondjuk várható volt)
- A vezetéke elég merev, de használat közben nem zavaró,
- A görgő szép, de használat szempontjából egy vékonyabb gumis sokkal jobb lett volna, viszont tényleg hangos, ha meg szabadonfutóra állítom úgy meg nagyon érzékeny.
- Én vagyok béna vagy tényleg nem állítható, hogy mennyit görgessen a görgő? Mert így nagyon keveset görget.
- Az érzékenységet még állítgatnom kell, nem igazán találtam még el a kényelmest.Elsőre ennyi.
Ati
-
Szoszo94
őstag
Nálam míg high sensen játszottam, majdnem fingertrip fogásom volt, most már az egér hátulján rajta van a tenyerem de a gyors kattintások érdekében az ujjaim 'görbén' mardtak. Így én kombinált fogással lettem low sens-es játékos
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
izee
őstag
válasz Szoszo94 #39155 üzenetére
de a gyors kattintások érdekében az ujjaim 'görbén' mardtak.
Mai napig nem tudom, mi a fogásom. Pedig olvastam és láttam.
[link]
[link]Palm-fingertip: ilyet még nem mondott senki. Egyedül ezt a claw-t nem tudom hova tenni. Sztem semmi értelme a görbe ujjaknak, kivéve hogy automatikusan erősebbet nyomok a gombokra és hamarabb mehet tönkre az egér.
Aki azt mondja, hogy claw-fingertip, azt úgy veszem, hogy valójában fingertip, csak gyenge a karja, hogy a levegőben tartsa, ezért a csuklóját az egérpadon pihenteti és csak alkalmanként (percenként 1x-10x) emeli meg.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Vanir
veterán
Akinek új MX518 kell az skubizzon ide. Van még 9 darab, de szerintem nem sokáig.
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Öcsémnek szeretnék egy "gamer" (szerű) egeret 5k-ig ajándékba. Gyakorlatilag csak War Thunderrel játszik, ehhez kellene.
Ajánljatok már néhány VALUE gamer egeret a fenti áron belül sok gombbal!
(Ebay-Kína-Paypal is szóba jöhet)Köszönöm előre is!
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Sz4bolcs #39159 üzenetére
Igazából kár ezen pörögni. Embere válogatja, nem a használt sensitivity.
BTW, Logitech G303 Daedalus Apex iromány.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Vanir
veterán
válasz jaffa 2843 #39160 üzenetére
Jó lett. Ha nem jön be a Kana v2 amit rendeltem, akkor váltok erre.
-
dobragab
addikt
válasz jaffa 2843 #39160 üzenetére
LGS-nél még annyit hozzátehetnél, hogy programozók LUA nyelven egyéni szkripteket is írhatnak, ami gyakorlatilag végtelen lehetőségeket biztosít. Belső memóriáról nem megy, csak automatikus játékfelismerésnél. Gombok beállításánál a profilra jobbklikk - Scripting / Parancsfájlkezelés. Tényleg bármit be lehet állítani, én egyszer olyat írtam, ami az érzékenységet lecsökkenti, amíg a a jobbklikket nyomva tartod. (Néhány játékból kimaradt ez a funkció...)
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Szoszo94
őstag
Akkor mondom másképp, mert szerintem rosszul képzelted el: a fingertripet az ujjaim tartására értettem, mert nem annyira görbén tartom az ujjaim, mint claw gripnél, de nem is teljesen laposan, mint a palmnál. Viszont a tenyerem pedig úgy ér hozzá az egér hátuljához, mint a linkelt képen a clawnál (illetve ha felemeled az ujjaid palmnál, akkor ugyanez jön ki). Szóval eléggé hibrid a fogásom Viszont a csuklóm/alkarom a levegőben, egeret pedig a low sens miatt sokszor emelem (25cm/180° kb), úgyhogy ha eddig volt valami elképzelésed, akkor most már tuti nincs Lehet le kéne fotóznom, ha legközelebb kérdezi valaki, csak meg kelljen mutatnom
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
pista1235
tag
sziasztok! valaki rendelt már amazonról?
http://www.amazon.com/SteelSeries-Sensei-Laser-Gaming-Rubberized/dp/B008OQTQSO
szerintetek ez vonatkozik Magyarországra is, azt írják ingyenes a posta?
-
izee
őstag
válasz pista1235 #39165 üzenetére
Nekünk nem ingyenes a szállítás. [link]
Itthon is megkapod ilyesmi árban.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Zozo55
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Vettem egy kanaV2-t. Feltelepítettem az SSE(SteelSeriesEngine_2.9.2014.1)-t, és mikor el akarom indítani azt írja ki, h "SteelSeries Engine működése leállt."Az eseménynaplóban pedig az alábbit írja:
A hibát okozó alkalmazás neve: SteelSeriesEngine.exe, verzió: 2.9.2014.1, időbélyeg: 0x5436e58e
A hibát okozó modul neve: KERNELBASE.dll, verzió: 6.1.7601.18798, időbélyeg: 0x5507b87a
Kivételkód: 0xe0434f4d
Hiba pozíciója: 0x000000000001aaad
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x%9
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x%10
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: %11
A hibát okozó modul elérési útja: %12
Jelentés azonosítója: %13Egyébként az egeret felismerte a win és működik csak az Engine nem.
Örülnék, ha tudnátok mondani egy működő megoldást a problémámra.
Köszi
z23
-
Zozo55
csendes tag
válasz jaffa 2843 #39168 üzenetére
gondoltam, h vmit elfelejtek, pedig ezt is bele akartam írni
win 7 (64)
azt már próbáltam, 4.5.2-re frissítve, de az se oldotta meg :/
z23
-
Zozo55
csendes tag
válasz jaffa 2843 #39170 üzenetére
Igen.
Esetleg nincs vmi más program amivel tudom állítgatni az egeret?
z23
-
Dapro
senior tag
"Hi, hasonló kialakítású és vezeték nélküli mint a G700s létezik?
Elsősorban nem játékra, hanem munkára.
Sokat huzigálom az egeret, és kellene rá jó pár + gomb. G700s lehet jó is lenne ha nincs alternatíva mivel azon sztem a kattintó melletti 3 gomb lehet pont jó helyen lesz."
Erre valaki?[ Szerkesztve ]
-
Zozo55
csendes tag
válasz dobragab #39172 üzenetére
Jelentem működik. Bár azt nem tom pontosan mi oldotta meg a gondot.
Letöröltem mindent, reg-et is tisztítottam, felraktam .NET frame 3.5-t is, meg vmelyik oldalon az XNA framet is javasolták(bár ez fogalmam sincs, h mi), az SSE-t úgy telepítettem, h az egér nem volt bedugva stb...
szval akinek esetleg hasonló gondja lesz próbálja ezeket ki.z23
-
Dapro
senior tag
válasz dobragab #39174 üzenetére
nem precizios munka de állandóan használva lenne és ezért kényelmes nagy méretű kell (kana v2 van most és kicsi) plusz gombokkal. és wirelesst szeretnek mindenképp. (volt már, jó lesz az) MX Mastert is néztem de a g700s en levo 3 gomb a bal gomb mellett eleg jol jonne. mx master oldalso gorgoje felesleges nekem.
-
flash-
veterán
mx 518 nak keresem az utódját.
feltételek:hasonló vagy jobb minőség,
5 gomb legyen rajta(vagy több)
picit kisebb legyen mint az mx518ötlet?tipp?
-
mark!
őstag
Sziasztok! Engem nem szeretnek az egerek, ezért most 7ezerig szeretnék egy viszonylag hangos kattintású gamer egeret venni. MMO és RPG játékokkal játszok.
>
-
ZsákosBilbó
csendes tag
Kérdésem volna a Deathadder-emmel kapcsolatban. Elkezdtem az 1800 helyett kisebb dpi-vel játszani. Most ott járok, hogy 900-on tolom, talán kezdek ráérezni. Viszont ezzel együtt gondom is akadt. Ha hirtelen megrántom az egere (mondjuk a 22''-es monitorom bal széléről indítva a kurzort), akkor nem megy el addig, mintha lassú mozdulattal teszem ugyan ezt.Megakad valahol fél/háromnegyed úton. Ugyan ez a bajom játék közben is sajnos. Ez a 900DPI miatt van? 1800-on nem kellett ilyet rángatnom sosem, ezért ott ezt nem is vettem észre...
-
kemotox
addikt
válasz ZsákosBilbó #39183 üzenetére
Milyen egérpadot használsz? Nem szöszmöszös, hajszálas, macskaszőrös, akármilyenes a szenzornál a cucc?
-
dobragab
addikt
MS Intellimouse Explorer 1.0A-ban milyen szenzor van?
Szerk: És Basic Optical Mouse-ban?
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.